Realizarea si promovarea video, cum se face?

Zi de zi cautam canale online sau offline unde sa ne comunicam mesajul, oferta sau gandul nostru.
In piata cu totii ne dorim sa ne diferentiem, sa smulgem un zambet, sa creem o emotie, sa creem o legatura intre afacerea noastra actualii si potentialii clienti.
O metoda foarte buna de a expune mesajul pentru business-ul sau proiectul dvs este promovarea video sau video-sharing-ul.

Promovarea video poate promova o idee, un concept nou, o poveste de succes, un gand, o emotie sau chiar o intreaga companie.

Cum realizati un material video ce urmeaza a fi promovat?

Metoda 1 IN-HOUSE:

Realizarea unui material video ce urmeaza a fi promovat pe internet si nu numai poate porni de la ceva simplu, o insiruire de poze de tip slide in care se adauga anumite date de tip text (enumerare de produse, servicii, oferte, date de contact etc) este indicat sa se adauge si un fundal sonor deoarece fundalul sonor mareste impactul asupra materialului video creat.
Fundalul sonor poate fi creat de dvs (muzica sau vocea dvs) sau poate fi un fragment dintr-o melodie uzuala; important pentru fundalul sonor este sa se potriveasca in prezentarea dvs si sa formeze un material video de impact care sa starneasca interesul celor care il vizualizeaza deoarece peste 30% din cei care vizualizeaza un material video pe internet sunt interesati sa afle mai multe informatii despre produsul sau serviciul promovat.

Programe utile:

Puteti sa realizati gratuit un fundal sonor simplu online la http://advanced.aviary.com/tools/music-creator sau puteti face o cautare pe www.google.ro pentru alte programe.
Pentru a realiza gratuit unu clip video puteti accesa http://animoto.com/, sau facand o cautare pe google puteti gasi mai multe programe gratuite sau contracost.

Indicatii de care sa tineti cont in realizarea unui clip video:
– Realizati un material scurt, de la cateva secunde la maxim 2 minute. Traim in secolul vitezei si nimeni nu are rabdare sa vizioneze creatii ample.
– Surprindeti (scoateti in evidenta) elementele de interes maxim ale afacerii dvs;
– Lumina este foarte importanta, sa fie placuta ochiului;
– Cum am zis nu este o idee rea sa puneti un fundal muzical sau vocea dvs;
– Nu uitati de promovare care este foarte importanta pentru un video, distribuiti clipul pe toate canalele de tip video-sharing cum ar fi youtube, vimeo, dailymotion, metacafe, retelele de socializare (facebook, twitter, google+), afisati video-ul si pe site-ul dvs. Un articol mai amplu despre promovarea video pe internet o sa va vorbesc intr-un material viitor.
Aveti grija ca clipul dvs sa fie usor de gasit si sa nu existe restrictii in ceea ce priveste accesul/ indexarea.

Metoda 1.1. TOT IN-HOUSE:

Puteti sa realizati foarte simplu un material de impact inregistranduva chiar pe dvs, un angajat de-al dvs sau mai multe persoane din cadrul companiei dvs.
Este o solutie sa se aleaga persoane din firma dvs deoarece ei stiu sa vorbeasca si sa transmita cel mai bine mesajul pe care dvs doriti sa-l promovati evident nu este o regula si se poate apela si la cineva din exteriorul firmei.
Ca si instrumente de inregistrare puteti sa folositi o camera atasata la un calculator, camera unui laptop, sau o camera video separata.
Ca si indicatii se aplica tot ce este scris la Metoda 1 + va trebui sa tineti cont sa se aleaga persoana, tinuta si cadrul adecvat mesajului pe care doriti sa-l transmite-ti.

Metoda 2 VA PUTEM AJUTA CU PROMOVAREA VIDEO:

Dupa cum spune si titlul acestei metode agentia noastra poate sa se ocupe de realizarea si promovarea video de care aveti nevoie.
Va oferim clipuri video de calitate care respecta intocmai standardele si cerintele companiei dumneavoastra, astfel va stam la dispozitie cu:

Consultanta

– consultanta completa in ceea ce priveste solutiile vizuale si tehnice, cu costuri reale si un produs final de impact

Productie

– in functie de complexitatea proiectului, va putem oferi solutia completa pentru realizarea unui clip video de impact, va stam la dispozitie cu  echipa si echipamente de filmare de calitate

Postproductie

– servicii complete de editare HD video-audio-grafica si animatii 3D, pentru a realiza un material video care sa atraga atentia si sa creeze un efect in retea – viral.
–    Servicii complete de personalizare si scriere, putem sa punem clipul dvs pe CD, DVD, Mini CD, stick usb;
–    Servicii complete de promovare video: upload si optimizare pentru motoarele de cautare pe cele mai importante site-uri de video sharing romanesti sau internationale youtube, metacafe, vimeo, trilulilu, anuntul video etc, distribuire pe retele de socializare, articole, comunicate de presa, forumuri si bloguri de profil.

Mai jos aveti ultimul nostru material video:

Sper ca ati aflat cum se face promovarea video si ca acest articol va fost de ajutor, iar daca aveti nevoie de promovare video nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button