Servicii copywriting

Oferim servicii de copywriting - SEO content Writting - creare Texte - creare continut.

SERVICII COPYWRITING

Servicii copywritting ? Este alba sau neagra? A mers sau nu a mers? Cand vine vorba de a convinge cumparatorul, nu exista gri sau cale de mijloc. Fiecare cuvant dintr-un text de vanzare trebuie sa starneasca interesul, sa duca cititorul un pas mai departe catre o decizie si sa il indemne la actiune.  In lumea afacerilor nu exista „parca as cumpara” daca vrei sa ai succes. O vanzare „aproape realizata” nu sporeste cu nimic contul tau din banca.
Un singur click iti poate aduce bani.Orice proces de vanzare incepe cu mult inainte de telefonul initial sau click-ul pe „Cumpara acum” care iti pune bani in buzunar.  Primul contact al afacerii tale cu un potential client, fie ca este prin intermediul site-ului, unei brosuri sau unei reclame Adwords, trebuie sa capteze interesul.

Cel mai bun agent de vanzari este textul.

Lucreaza 24 de ore din 24 si ajunge acolo unde nu poti ajunge tu. Nu cere salariu, nu cere de mancare si nu are pretentii, in schimb este cel mai important angajat al tau. Orice text care apare in materialele tale de marketing poate fi  un agent de vanzari bun sau unul ineficient. O data ce ai de gand sa il folosesti, trebuie sa il perfectionezi astfel incat sa fie cat mai eficent.

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc unele afaceri sa faca milioane de euro profit folosindu-se de materiale de marketing care iti sunt accesibile si tie?

Au intradevar o arma secreta! Strategia de marketing clara si texte care:
–    Comunica rapid si clar beneficiile produsului sau serviciului
–    Sunt usor de inteles
–    Sunt  interesante, capteaza atentia si genereaza curiozitate
–    Indeamna cititorul la actiune sau conversatie
Texte realizate, de cele mai multe ori, de catre un copywriter.

De ce ai nevoie de un copywriter?

Un copywriter nu va crea doar textele. El are sarcina de a iti intelege afacerea, de a o privi cu ochi noi si a scoate la iveala beneficiile produsului sau serviciului pe care il ai de oferit si a le prezenta intr-o forma atractiva potentialilor clienti. Un copywriter va aduce intotdeauna un suflu nou produsului si il va face mai atractiv, chiar irezistbil. Va vedea lucruri pe care probabil nici tu nu le vezi si va privi din perspectiva clientului.
Un copywriter va alege vocea si stilul potrivite pentru textul de marketing, texte congruente cu strategia generala de marketing a companiei si care rezoneaza cu dorintele clientilor. Cu alte cuvinte:
– Salvezi timp
– Obtii rezultate superioare
– Obtii o parere noua asupra produselor si serviciilor tale
– Ai mereu pe cineva aproape pentru textele de care ai nevoie rapid.
Oriunde ai nevoie de texte, asigura-te ca sunt scrise de copywriteri cu experienta care pot folosi puterea cuvintelor pentru a transforma un potential client intr-un client.

Ce inseamna servicii de copywriting?

Servicii de copywriting – Texte pentru website,  scrisori de vanzare, comunicate de presa, texte pentru newsletter, texte pentru brosuri, strategie de marketing, ebook-uri promotionale, slogan, script-uri radio, texte pentru promotii, texte pentru invitatii, prezentari de firma, prezentari powerpoint sau orice alt text care trebuie sa comunice, sa convinga si sa vanda.

Texte optimizate SEO

Pentru ca aproape toate textele de care vei avea nevoie vor fi si pe internet, vom avea grija ca acestea sa respecte principiile SEO si sa poate fi folosite intr-o campanie de optimizare SEO profesioniste.

Usor de lucrat, rapid si creativ.

Ai nevoie de servicii copywriting? Comanda texte profesioniste pentru materialele tale de marketing!

In prezent administram o retea de site-uri proprii unde putem realiza diferite campanii:

www.mamasisotie.ro

www.stirila.com

www.agrohub.ro

www.blogville.ro

www.convins.ro

Vreti sa aflati mai multe despre Plum Media, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@plummedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Portofoliu

Testimoniale