Servicii Web Design

Oferim servicii web design si campanii de promovare, site-uri prezentare, magazine virtuale, consultanta web, design grafic, avand peste 9 ani de experienta.

Vezi Portofoliu
servicii web design bucuresti

Servicii profesionale de web design

Serviciile de web design sunt printre cele mai importante atunci cand vine vorba de realizarea unui site care sa vanda produsele sau serviciile unui business sau care sa prezinte povestea acestuia. Primul impact pe care vizitatorul il are cu site-ul tau este tocmai design-ul acestuia. Un website cu un design atragator si adaptabil va impresiona utilizatorii, indiferent de device-ul de pe care il vor acceseaza.

Mediul online este in continua schimbare, de aceea, noi, cei de la Plum Media, incercam si reusim sa tinem pasul cu tot ceea ce este nou in materie de web design. Spune-ne cum ti-ai dori sa arate site-ul tau si lasa-ne sa te surprindem!

Cum facem asta?

 • 1
  Analizam brief-ul

  La baza proiectelor realizate de noi stau intotdeauna dorintele si nevoile clientilor.

 • 2
  Implementam design-ul dorit

  Punem in practica toate cunostintele dobandite pentru a implementa design-ul dorit de client.

 • 3
  Testam si livram

  Dupa ce ne-am asigurat ca site-ul se ridica la nivelul asteptarilor tale, putem spune ca proiectul este finalizat.

Servicii Web Design complete
& Campanii de Promovare.

creare site web

Site-uri de prezentare

Recrutam cu mare atentie web designerii in agentia noastra, astfel incat fiecare proiect online sa poate fi construit si livrat la standarde exceptionale. Construim o baza solida si usor de folosit!

Vezi mai mult

Solutii Ecommerce

Realizam magazine online moderne cu design personalizat pe platforma WordPress, optimizate pentru mobil si tableta, securizate, care vor contine GDPR si cookies, sincronizare curier si sistem de plata online.

Vezi mai mult
creare magazine online
design grafic

Servicii Design Grafic

Talentul nu e suficient. In orice domeniu, el trebuie sa fie dublat de munca si de respect fata de timpul clientului. Ne mandrim ca, inca din prima zi de activitate, agentia noastra a aderat la aceste valori. Te invitam sa-ti arunci un ochi pe portofoliul nostru de identitate vizuala si design grafic, pentru a vedea o parte din proiectele la care am muncit cu drag.

Vezi mai mult

Parerea clientilor este
cartea noastra de vizita

sabina
Sabina Stroescu

Chicbags.ro

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.
testimonial
Sorina D.

Decor cu flori

Pfff...nu stiu...tu cum zici? Nu mai bine asa? ..Sau altfel?.. Off...chiar nu-mi dau seama cum ar trebui...dar acolo cum o sa fie?..`` etc. (client Sorina, prea nehotarata). Voi, cu profesionalism, perseverenta, viziune si o rabdare imensa, ati reusit sa-mi aduceti proiectul in forma finala fantastica! Multumesc, aveti toate aprecierile mele!
TESTIMONIAL
Cornel Iancu

Am ales Plum Media pentru realizarea site-ului meu de prezentare si nu regret alegerea facuta. Tot procesul a decurs foarte bine si imi place foarte mult cum a iesit acest proiect. Recomand aceasta agentie pentru servicii web design.

Te intrebi cum iti poti creste afacerea?

Plum Media este aici pentru a-ti oferi raspunsul! Rezultate reale, coerente si cuantificabile !

Hai sa ne cunoastem

Noutati

Aici gasesti cele mai utile informatii in materie de web design. Arunca o privire pe blogul nostru!

Infiintare firma online – Cele mai importante sfaturi

Inainte de a prezenta cateva informatii esentiale despre infiintarea unei firme online, este important sa definim notiunea de firma. Astfel, o firma reprezinta forma legala prin care o persoana desfasoara [...]

Read more
Cropmarket – o strategie de marketing eficienta sau un mod de lucru inteligent?

Cropmarket reprezinta unul dintre cele mai mari magazine agricole din Romania, care isi desfasoara activitatea atat fizic, cat si in mediul online. Bazele acestui business au fost puse de Andrei Pirvu, […]

Read more
Automatul Let’s Pizza – o noua idee de business pentru antreprenorii romani in perioada pandemiei

Un automat care prepara pizza in doar 3 minute si o livreaza consumatorului fierbinte, direct in cutie este acum disponibil si pentru antreprenorii romani care sunt in cautarea unei idei […]

Read more