Servicii web design si marketing online 

Oferim servicii web design si marketing online din Bucuresti, siteuri prezentare, magazine online si promovare pe internet, design grafic avand peste 8 ani de experienta.

Realizare site cu design unic

Realizare site-uri cu design unic si usor de folosit impreuna cu consultanta web care genereaza rezultate rapide.

Magazine virtuale unice

Realizam magazine virtuale dezvoltate de la 0 sau folosind solutii online Magento, Prestashop, Open Cart, Wordpress

Magazine online Magento

Realizam magazine online Magento cea mai mare platforma de comert electronic Open Source la nivel mondial.

Design grafic de impact

Realizam design grafic de impact pentru logo, productie publicitara, carti de vizita, mape de prezentare, cataloage, flyere, afise.

Consultanta web

Serviciul de consultanta web se adreseaza atat celor care vor sa-si deschida o afacere online dar si celor vor sa-si imbunatateasca strategia.

Campanii Google Adwords 

Realizam campanii Google Adwords cu rezultate rapide pentru companii cu bugete limitate, cat si pentru companii cu bugete mari.

Campanii social media

Realizam campanii Social Media cu rezultate vizibile pentru facebook, twitter, google plus si mai nou pinterest.

Servicii copywriting

Comunica Rapid si Clar beneficiile produsului sau serviciului prin Servicii Copywriting, creare continut si texte pentru site-ul tau.

Optimizare google (SEO)

Oferim promovare de top,  optimizare Google si servicii SEO cu rezultate pentru top motoare de cautare Google, Yahoo, Bing.

Productie Publicitara

Oferim servicii de grafic design si productie publicitara pentru: carti de vizita, mape de prezentare, flyere, brosuri, afise, bannere stradale, roll-up-uri, standuri expozitionale, reclame luminoase, iluminari cu neon sau litere volumetrice. 

Email Marketing

Singurul mediu pe care orice utilizator de Internet il verifica zilnic este e-mailul. Iar acest mediu este extrem de propice pentru a creste increderea in ceea ce comunici iar lucrurile cu adevarat importante ajung si raman in Inbox.

Public Relations (PR) si Marketing Online

Stiai ca poti controla ce spun altii despre tine? Orice business se poate folosi de bloguri, reviste, TV si social media pentru a isi face publicitate la o fractiune din costurile implicate de publicitatea traditionala.

Testimoniale

Portofoliu