Design grafic de impact

Realizam design grafic de impact pentru logo, productie publicitara, carti de vizita, mape de prezentare, cataloage, flyere, afise, brosuri, bannere stradale

DESIGN GRAFIC

EXISTA MEREU „ACEL CEVA” CARE ITI POATE OFERI UN AVANTAJ IMENS IN FATA CONCURENTEI.  ORICE AI COMUNICA IN PIATA, CATRE POTENTIALII TAI CLIENTI, TREBUIE SA O FACI INTR-UN MOD PLACUT, CARE SA ATRAGA SI SA MENTINA ATENTIA.

Fiecare material publicitar care iese din firma, voit sau nu, dezvaluie o latura noua a companiei tale si se adauga asemenea unei piese de puzzle la ceea ce inseamna imaginea companiei si a produselor tale. Cu fiecare mesaj, in doar cateva secunde publicul isi da seama de personalitatea companiei, de seriozitatea ei, de importanta pe care o acorda imaginii publice si clientilor.

Creare brand

Design logo

Design publicitar

Ce beneficii iti aduce un design grafic de calitate?

–    Atragi atentia mai usor ajungand la un public mai larg.
–    Te diferentiezi fata de concurenta.
–    Creezi un brand memorabil.
–    Mesajele tale sunt mai citite si generezi mai multe vanzari.
–    Exprima profesionalism, seriozitate si atentie la detalii.

Vrei sa te bucuri de aceste beneficii? Echipa Plum Media realizeaza design grafic pentru orice tip de materiale publicitare: flyere, brosuri, afise, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase, dar si altele.

Pentru fiecare din acestea, designerul nostru ia in considerare mesajul care va fi afisat, publicul tinta, scopul materialului publicitar, sensul textelor si multe alte detalii pentru ca produsul final sa atraga atentia si sa comunice esenta mesajului intr-un mod placut pentru cititor. Iar pentru ca identitatea vizuala inseamna nu doar logo, realizam design grafic si pentru carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, semnatura email sau design newsletter.

Si pentru ca designul grafic este incomplet daca nu poate prinde viata in print, oferim servicii complete de productie publicitara, prin solutii avantajoase si rapide.

Vrei sa fii competitiv pe Internet?

Intr-un mediu bazat pe impresia vizuala, designul grafic este rege. Daca vrei sa te lansezi in online si sa generezi rezultate, apeleaza la serviciile de grafic design pentru web: banner online, creatie pagini Facebook si Twitter, modificare imagini si optimizare pentru web.

Te invitam sa accesezi portofoliu nostru de identitate vizuala si design grafic pentru a vedea o parte din proiectele realizate. Contacteaza-ne oricand pentru o cotatie de pret personalizata.

Vreti sa aflati mai multe despre Plum Media, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@plummedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Portofoliu

Testimoniale