Design Grafic facut sa vanda

Publicitatea facuta corect si gandita bine va va aduce clienti noi.
De-aia suntem aici.

Vezi Portofoliu
servicii design grafic
creare logo

De ce Plummedia?

Pentru ca avem multa experienta cu o sumedenie de tipuri de proiecte publicitare. Si stim ca orice material publicitar trebuie sa rezolve o problema sau sa raspunda la niste nevoi. Altminteri, devine risipa, deci el insusi parte din problema.

 • Clienti noi cu costuri reduse
 • Sansa de a vinde targetat, eficientizand, deci, bugetul
 • Awereness sporit in piata
Cere Oferta

Despre Design-ul Grafic

Exista doua caracteristici care fac din publicitate un tool eficient pentru business: In primul rand, trebuie sa tinteasca rezultate concrete; Iar in al doilea, sa capteze atentia si mintea oamenilor.

Designul grafic, la fel ca orice executie de advertising, de fapt, este un proces. Iar ca toate procesele, isi propune o finalitate. De obicei, aceasta finalitate ia forma unor avantaje pentru companie. Iar aceste avantaje, insumate sau luate separat, contribuie la trainicia unei afaceri. Echipa Plum Media va poate livra flyere, brosuri, afise, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase si alte declinari in offline.

Procesul nostru de lucru? Rapid si transparent. Ca de obicei, totul pleaca de la o discutie, in urma careia iti alocam un designer priceput si cu experienta. Iar daca gama serviciilor pe care o doresti este mai larga, iti alocam o echipa de doi designeri. Pentru ca identitate de brand nu inseamna doar logo si culori pe site, ci si accesorii care completeaza tabloul: carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, semnatura de email sau design de newsletter.

Cere Oferta

Cateva proiecte realizate recent

Riviera

Logo

Arhidava arhivare electronica

Logo

Sys Dental Care

Logo

WhichUni

Logo

Ella Ice Cream

Logo

Vezi Portofoliu
design grafic bannere

Design Grafic facut cum trebuie

Competivitatea unei afaceri este data de o serie de factori. Printre acestia, felul in care se prezinta pe internet devine tot mai important. Pentru ca din acea imagine proiectata si atent ingrijita, vin (sau nu) rezultatele.

Prin serviciile de digital graphic design, Plum Media va poate aduce mai aproape de acele rezultate dorite: facem bannere pentru online, cream de la zero si gestionam pagini de Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest sau LinkedIn si multe altele despre care speram sa discutam impreuna. Fie pe e-mail, fie la o cafea.

Cere Oferta

Cum facem asta?

 • 1
  Analizam brief-ul de creatie

  La baza proiectelor realizate de noi stau intotdeauna dorintele si nevoile clientilor

 • 2
  Implementam design-ul dorit

  Punem in practica toate cunostintele dobandite pentru a implementa design-ul dorit de client.

 • 3
  Testam si livram

  Dupa ce ne-am asigurat ca design-ul se ridica la nivelul asteptarilor tale, putem spune ca proiectul este finalizat.

Parerea clientilor nostri.

Suntem foarte mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Cititi mai jos ce au spus acestia despre noi.

sabina
Sabina Stroescu

Chicbags

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.
Sorina D.

Decor cu flori

Pfff...nu stiu...tu cum zici? Nu mai bine asa? ..Sau altfel?.. Off...chiar nu-mi dau seama cum ar trebui...dar acolo cum o sa fie?..`` etc. (client Sorina, prea nehotarata). Voi, cu profesionalism, perseverenta, viziune si o rabdare imensa, ati reusit sa-mi aduceti proiectul in forma finala fantastica! Multumesc, aveti toate aprecierile mele!
heymoto
Hey Moto

www.heymoto.ro

100% satisfacuti de colaborarea cu Plum Media.
Am colaborat cu ei in creare site, marketing si promovare online, Google Ads si campanii social media.
Daca ar fi sa descriem in 3 cuvinte experienta: proptitudine, seriozitate si profesionalism. Recomandam cu incredere!

Inca mai stai pe ganduri?

Ca-n orice domeniu, si-n comertul online se aplica foarte bine aforismul ”Nu-i bun ce-i bun, e bun ce ti se potriveste”. Scrieti-ne si hai sa ne vedem la o cafea!

Cere Oferta

Articole Blog

Descopera blogul nostru cu informatii utile pentru magazinul tau online.

Creare logo gratuit vs creare logo profesional

Probabil ca ai o afacere pe care iti doresti sa o lansezi si esti in cautare de “creare logo”. Unul din cei mai importanti pasi este acesta, iar noi ti […]

Read more
tendinte web design 2020
Top 5 Tendinte in Web Design pentru 2020

Daca anul 2019 si-a pus amprenta asupra web design-ului, 2020 se declara a fi un an promitator. Designerii Web nu vor intarzia sa foloseasca culori vibrante si amestecuri creative ce […]

Read more
practici esentiale in design grafic
6 practici esentiale pentru o companie de design grafic

Acum, cand intreaga lume a afacerilor se indreapta catre o zona dominate de vizuala, nu este nicio surpriza faptul ca prospera companiile de design grafic. Daca te-ai gandit sa intri […]

Read more