Servicii Design Grafic

Clienți noi cu costuri reduse

Șansa de a vinde targetat, eficientizând, deci, bugetul

Awereness sporit în piață

De ce Plum Media?

Pentru că avem multă experiență cu o sumedenie de tipuri de proiecte publicitare. Și știm că orice material publicitar trebuie să rezolve o problemă sau să răspundă la niște nevoi. Altminteri, devine risipă, deci el însuși parte din problemă.

Contact

Despre Design-ul Grafic

Există două caracteristici care fac din publicitate un tool eficient pentru business: În primul rând, trebuie să țintească rezultate concrete; Iar în al doilea, să capteze atenția și mintea oamenilor.

Designul grafic, la fel ca orice execuție de advertising, de fapt, este un proces. Iar ca toate procesele, își propune o finalitate. De obicei, această finalitate ia forma unor avantaje pentru companie. Iar aceste avantaje, însumate sau luate separat, contribuie la trăinicia unei afaceri. Echipa Plum Media vă poate livra flyere, broșuri, afișe, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase și alte declinări în offline. Procesul nostru de lucru? Rapid și transparent. Ca de obicei, totul pleacă de la o discuție, în urma căreia îți alocăm un designer priceput și cu experiență. Iar dacă gama serviciilor pe care o dorești este mai largă, îți alocăm o echipă de doi designeri. Pentru că identitate de brand nu înseamnă doar logo și culori pe site, ci și accesorii care completează tabloul: cărți de vizită, mape de prezentare, foi cu antet, semnătură de email sau design de newsletter.

Competivitatea unei afaceri este dată de o serie de factori. Printre aceștia, felul în care se prezintă pe internet devine tot mai important. Pentru că din acea imagine proiectată și atent îngrijită, vin (sau nu) rezultatele. Prin serviciile de digital graphic design, Plum Media vă poate aduce mai aproape de acele rezultate dorite: facem bannere pentru online, creăm de la zero și gestionăm pagini de Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest sau LinkedIn și multe altele despre care sperăm să discutăm împreună. Fie pe e-mail, fie la o cafea.

Avantaje Design Grafic

Producem și livrăm de pe o zi pe alta

Respectăm timpul și feedbackul clientului

Ne adaptăm ușor nevoilor pentru fiecare proiect

Compatibilitate cu cele mai noi tehnologii și tendințe

Design Grafic Bucuresti

Inca mai stai pe ganduri?

Cu cât ne scrii mai repede, cu atât ne putem apuca de treabă mai rapid.

Cere oferta

Parerea Clientilor Nostri

Am avut colaborari reusite cu aceasta agentie de web design din Bucuresti, benefice pentru ambele parti. Tineti-o tot asa!

Sebastian Antonio
Pro Intersoft 2010

Rezenzie servicii Web design

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.

Sabina Stroescu
Chicbags.ro

Recenzie web design bucuresti

Am reusit sa ajung pe prima pagina Google, acest lucru a avut un impact major ajupra cresterii cifrei de afaceri, consultanta SEO oferita de agentie ofera rezultate!

Andrei Mainea
solaro.ro

Recenzie Optimizare Google SEO

Spune-ne despre proiectul tau

Nume*:


Telefon*:


Email*:

Subiect:


Mesaj:

Cod Securitate*: 7897

Verifica codul de securitate

Prin trimitera formularului declari ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate si cu noile reglementari GDPR.