Consultanta web de care ai nevoie

Serviciul de consultanta web se adreseaza atat celor care vor sa-si deschida o afacere online dar si celor vor sa-si imbunatateasca strategia..

CONSULTANTA WEB 

Consultanta web pentru o prezenta online de succes. Pasesti pentru prima oara intr-un domeniu nou?  Ai nevoie de cineva care sa te ghideze. Obtii deja rezultate, dar vrei sa te folosesti si mai multi de potentialul mediului online? De ce sa nu ceri ajutorul profesionistilor in online?

Intr-un mediu atat de dinamic precum Internetul si promovarea online, reusesc doar cei care se informeaza constant si testeaza idei noi in fiecare zi. Cu peste 10 ani de experienta in online, in campanii de promovare si in dezvoltarea unor afaceri de succes in acest mediu, specialistii nostri sunt oamenii pe care ii vrei alaturi la inceput de drum sau cand vrei sa treci la nivelul urmator.

Audit 

Solutie tehnica

Planificare 

Cui se adreseaza serviciul de consultanta online? Am putea spune ca oricui, dar pentru ca stim cat de important este sa iti alegi publicul vom spune:

–    Celor care vor sa-si deschida o afacere online .
–    Celor care vor sa-si imbunatateasca strategia, sa creasca vanzarile si care doresc o prezenta online mai puternica.

Ai intotdeauna unde sa cresti in online si oportunitatile te asteapta la tot pasul, insa trebuie sa inveti sa le recunosti si sa te folosesti de ele. Iti punem la dispozitie experienta noastra in online pentru ca tu sa ai succes mai repede si sa eviti greselile de incepator care te pot costa mult.

  • Ne place sa obtinem rezultate cat mai rapid, iar serviciul de consultanta web este creat pentru a te invata :•    Cum sa desfasori activitatea online si sa imbunatatesti prezenta pe Internet.
  •  Ce ai nevoie pentru a oferi aplicatii functionale utilizatorilor tai.
  • Cum sa profiti de oportunitatile de dezvoltare prezente in mediul online.
  • Cum sa alegi designul unui magazin online sau al unui site de prezentare.
  • Cum sa optimizezi siteul pentru o mai buna indexare de catre motoarele de cautare.
  • Ce trebuie sa faci pentru  a reduce costurile pe termen lung.
  • Cum sa planifici o campanie de promovare online.
  • Cum sa integrezi social media pe siteul tau.

Cu cine?

Vei lucra cu specialisti in marketing cu experienta in optimizarea si logistica unui magazin/site online si in ultimele tehnologii Internet. Te invitam la o discutie si o sesiune de consultanta web. 

Vreti sa aflati mai multe despre Plum Media, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@plummedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Portofoliu

Testimoniale