Client

Mauri.ro

Platforma Folosita

WordPress

Descriere Proiect

Mauri, magazinul online creat de Plummedia, este destinat femeilor care își doresc să-și redefinească stilul personal și să-și exprime liber creativitatea și încrederea prin hainele pe care le poartă.

Site-ul Mauri, cu o structură bine pusă la punct și intuitivă, îți oferă o experiență de cumpărături online plăcută și captivantă. Pagina de start te întâmpină cu imagini de înaltă calitate care pun în valoare cele mai recente colecții de haine pentru femei.

Navigarea ușoară și funcționalitățile interactive îți permit să explorezi rapid și eficient categoriile de produse disponibile, precum rochii, bluze, pantaloni, accesorii și multe altele. Fiecare produs este prezentat într-o manieră atrăgătoare, cu imagini detaliate, descrieri complete și opțiuni de alegere a mărimii și culorii preferate.
Structura site-ului încurajează convertirea vizitatorilor în clienți fideli. Secțiunea de produse recomandate, evaluările și recenziile clienților mulțumiți creează încredere și stimulează achizițiile. De asemenea, opțiunea de a adăuga articole în lista de dorințe sau în coșul de cumpărături facilitează procesul de selecție și finalizare a comenzii.

În plus, magazinul online Mauri oferă multiple opțiuni de filtrare și sortare a produselor, permițându-ți să găsești rapid ceea ce cauți. Există și un sistem de căutare avansată, care îți permite să localizezi produsele după culori, mărimi, prețuri și alte caracteristici relevante.

Pe lângă facilitățile de cumpărături, site-ul Mauri pune la dispoziție și conținut informativ și inspirațional. Ai acces la articole de blog care acoperă ultimele tendințe în modă, sfaturi de stil și combinații de ținute. Aceste resurse adaugă valoare experienței tale de shopping și te ajută să te informezi și să-ți dezvolți propriul stil personal.

Mauri, prin intermediul site-ului creat de Plummedia, își propune să-ți ofere o experiență online plăcută, ușor de utilizat și captivantă.

Tehnologii Folosite
  • HTML, CSS, Bootstrap
  • JavaScript, Jquery
  • PHP, MySQL

Ti-a placut acest proiect?
Spune-ne si despre proiectul tau.

Cere Oferta