Campanii social media
cu rezultate vizibile

Realizam campanii Social Media cu rezultate vizibile pentru facebook, twitter, google plus si mai nou pinterest.

CAMPANII SOCIAL MEDIA CU REZULTATE VIZIBILE

Aveti la dispozitie un mediu interactiv si foarte eficient de a va promova afacerea direct catre potentialii dumneavoastra clienti si asta la costuri minime. Insa retelele sociale au multe secrete stiute doar de specialistii cu experienta. Folosite corect, pot genera vanzari, pot sa va fidelizeze clientii actuali si reprezinta o modalitate excelenta de a primi feedback din piata.Ce va putem promite? Prin implementarea unor strategii testate si prin atentia la detalii, veti avea in scurt timp o baza de date excelenta de clienti si potentiali clienti interesati sa primeasca stiri de la dumneavoastra si sa incerce noile produse.

Campanii online

Administrare conturi

Organizare concursuri

OBTINETI CLIENTI NOI PRIN SOCIAL MEDIA

Suntem specializati in servicii de social media care cresc vizibilitatea unui brand si gradul de interactionare cu actualii si potentialii clienti prin campanii de social media.

Lucrurile simple precum ora la care se publica un update, modul in care se afiseaza continutul, tipul de imagini publicate, alegerea publicului tinta sau raspunsul prompt la comentarii pot creste rata de interactiune si numarul de fani. Combinand atentia la detalii cu strategii complexe, campanii de content marketing, aplicatii si evenimente, putem creste vanzarile considerabil in doar cateva luni.

Vrei sa folositi la maxim oportunitatile oferite de social media?

Plum Media Agency poate:

  • Crea si personaliza pagina de Facebook, Twitter, Google + si alte retele de socializare a companiei dumneavoastra.
  • Creste in mod natural numarul de like-uri, share-uri, pin-uri, followeri.
  • Administra conturi de Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, Pinterest si altele.
  • Gandi si implementa campanii social media cu rezultate vizibile la preturi accesibile.

Fie ca va concentrati atentia pe o singura retea sociala sau doriti sa folositi potentialul tuturor retelelor relevante pentru a ajunge la cat mai multi potentiali clienti, consultantii nostri in social media vor oferi sfaturi concrete si vor realiza un plan de actiune care sa aduca rezultate. Putem oferi suport complet pentru implementarea campaniilor propuse.

Social media inseamna ceva diferit pentru fiecare companie. Fiecare domeniu se poate folosi de unelte si strategii specifice. Vreti sa aflati de ce are nevoie firma dumneavoastra pentru a genera mai multe vanzari folosind social media? Contactati-ne la office@plummedia.ropentru consultanta initiala gratuita sau pentru a cere o cotatie de pret. Va asteptam.

Vreti sa aflati mai multe despre Plum Media, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@plummedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Portofoliu

Testimoniale