Noi suntem Echipa Plummedia

NU doar o alta agentie de web design si marketing online, ci o echipa de oameni pasionati si priceputi

Despre Agentia de Web Design si Promovare Online Plummedia

Despre Noi

Plum Media este o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet. Agentia noastra ofera solutia completa de comunicare eficienta in mediul online: web design site-uri prezentare, site-uri corporate, bloguri, forumuri, web design pentru solutii comert electronic si creare magazine online, site-uri si aplicatii la comanda pe care le puteti folosi in campaniile Dvs, campanii marketing online (google adwords, optimizare SEO, e-mail marketing, social media, blogging), design grafic creativ (web/print), productie publicitara si alte servicii pentru cresterea vizibilitatii firmei dvs.
Te asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa-ti furnizam rezultate reale.

Cu drag echipa Plum Media.

Filozofia Noastra

Diferenta fata de concurenta noastra o facem si o vom face prin rezultatele concrete obtinute in toate proiectele realizate, astfel noi propunem clientului solutii care, intr-un interval de timp stabilit in urma unei analize de specialitate, vor duce la obtinerea unor cresteri a vizibilitatii firmei si mai ales a numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.

De asemenea agentia noastra pune foarte mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa astfel relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, relatiile pe care le dezvoltam sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Filozofia Agentiei Web Plummedia

1000+ Clienti

8+ Ani Experienta

1 Echipa Talentata

1200+ Cesti de Cafea

Viziunea Noastra

Lucrurile grozave nu sunt făcute niciodata de o singura persoana, sunt facute de o echipa.

Steve Jobs

Pasiune Pentru Clientii Nostri

O parte din clientii pentru care am scris povesti de succes.

Musse
Miscop
Poema
Zoot
Corn
Maisondor
Muntenia
Straco
Rodbun
Sanavita
Elunico
TDL

Parerea Clientilor Nostri

Am avut colaborari reusite cu aceasta agentie de web design din Bucuresti, benefice pentru ambele parti. Tineti-o tot asa!

Sebastian Antonio
Pro Intersoft 2010

Sebastian

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.

Sabina Stroescu
Chicbags.ro

Sabina

Am reusit sa ajung pe prima pagina Google, acest lucru a avut un impact major ajupra cresterii cifrei de afaceri, consultanta SEO oferita de agentie ofera rezultate!

Andrei Mainea
solaro.ro

Andrei