Despre noi

DESPRE NOI

Plum Media este o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.
Firma noastra ofera solutia completa de comunicare eficienta in mediul online: web design, solutii comert online, dezvoltare web, platforme la comanda, promovare online, optimizare SEO, design grafic (web/print), productie publicitara, inregistrare domenii si gazduire web, pentru a vedea cu ce lucrari ne mandrim te invitam sa accesezi pagina de portofoliu.
Compania noastra se adreseaza in special afacerilor de tip IMM-uri si afacerilor noi care nu au mai avut contact cu mediul online si care au nevoie de o atentie sporita pentru prezenta pe internet.
Inca de la inceput creativitatea, ambitia  si profesionalismul echipei noastre  a inceput sa produca rezultate rapide si de succes astfel ca acum in anul de criza 2013, suntem alaturi de clientii nostri si le oferim solutii reale si accesibile pentru cresterea vanzarilor si atragerea de noi clienti prin intermediul internetului, elemente esentiale in orice afacere si care pot face diferenta intre profit si faliment.

FILOZOFIA NOASTRA

Diferenta fata de concurenta noastra o facem si o vom face prin rezultatele concrete obtinute in toate proiectele realizate, astfel noi propunem clientului solutii care, intr-un interval de timp stabilit in urma unei analize de specialitate, vor duce la obtinerea unor cresteri a vizibilitatii firmei si mai ales a numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.
De asemenea agentia noastra pune foarte mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa astfel relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, relatiile pe care le dezvoltam sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Proiectele, in cele mai multe cazuri sunt administrare de:

Ciprian Hirbu, office@plummedia.ro, +40. 733.982.759

Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile agentiei noastre si rezultatele nu vor intarzia sa apara, te asteptam cu drag la pagina de contact.

testimoniale

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI

Andrei Mainea

Am reusit sa ajung pe prima pagina Google, acest lucru a avut un impact major ajupra cresterii cifrei de afaceri, consultanta SEO oferita de agentie ofera rezultate!

Andrei Mainea

solaro.ro
Sebastian Antonio Juhasz

Am avut colaborari reusite cu aceasta agentie de web design Plum Media Bucuresti, benefice pentru ambele parti. Tineti-o tot asa!

Sebastian Antonio Juhasz

Pro Intersoft 2010
Sabina Stroescu

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.

Sabina Stroescu

Chicbags.ro
Cine Suntem

Castigam impreuna lucrand ca o echipa

Diferenta fata de concurenta noastra o facem si o vom face prin rezultatele concrete obtinute in toate proiectele realizate, astfel noi propunem clientului solutii ce vor duce la obtinerea unor cresteri a vizibilitatii firmei si mai ales a numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.

Web Design 75%
Promovare Web 85%
Design Grafic 65%
Suna Acum