Blog

Informatii utile.

Avantajele Copywrite-ului in SEO

Apr 4, 2017
Chiar daca in trecut am scris despre copywritting si servicii de copywritting (TEXTE ORIGINALE PENTRU O MAI BUNA POZITIONARE si GHID PENTRU INCEPATORI IN SEO COPYWRITING) am considerat ca este util sa venim cu un articol despre "arta de a scrie texte" reactualizat pentru anul 2017.

Asadar sa incepem:

Redactarea continutului a fost intotdeauna un instrument de vanzare si de ce nu, de manipulare a oamenilor. Fie ca vorbim despre carti, reviste, ziare sau simple pliante, continutul scris a fost mereu un instrument la indemana celor care doreau sa promoveze un produs, o idee sau un gand.
Astazi, Copywrite-ul este la fel de important cum era odinioara, insa mediul in care se propaga este putin diferit. Exista, intr-adevar, ziare, carti si reviste, insa locul lor este preluat intr-un mod accelerat de online.


Detalii...

Ce ar trebui sa contina un magazin online cu invitatii de nunta?

Apr 20, 2015
Daca detii o activitate ce are ca si domeniu principal comercializarea produselor de tipul invitatiilor de botez si/sau invitatiilor de nunta ar trebui sa citesti acest articol deoarece o sa afli ce ar trebui sa contina un asemenea magazin online.
Detalii...

Ce inseamna optimizare Google si optimizare pentru alte motoare de cautare ?

Apr 16, 2015

Optimizarea SEO reprezinta cresterea pozitiei unui website in indexul motoarelor de cautare, in principal Google deoarece in Romania si la nivel mondial este cel mai utilizat motor de cautare, locurile 2 si 3 top motoare de cautare sunt impartite de Bing si Yahoo.
Este foarte important sa fii acolo unde te cauta clientii tai, cei mai multi posibili clienti nu trec mai departe de primele 2-3 pagini (primele 20-30 de rezultate), iar in functie de domeniul de activitate multi clienti nu trec mai departe de prima pagina (primele 10 rezultate).

 


Detalii...

Ce unelte folositi pentru analiza backlink-urilor unui site?

Nov 5, 2014
Dupa cum bine stiti backlinkurile inca reprezinta un factor de SEO foarte important astfel ca este util sa stim cu ce unelte putem analiza profilul de linkuri ale unui site.
Detalii...
...tine legatura cu noi si aici

Facebook
/plummediaagency

YouTube
/plummediabucuresti

Blog
Noutati de la PlumMedia

...Promovare pe internet 0733.982.759

Web design-ul nu este o gluma, chiar trimitem informatii utile prin newsletter.

Back To Top
Facebook Twitter Youtube
Agentia de web design Plum Media Agency
Agentie web design si marketing online din Bucuresti, siteuri prezentare, magazine online si promovare pe internet, firma cu peste 8 ani in publicitate Romania
Str. Lacramioarei nr 9, bl 9, sc 3, et 1, ap 34
+40733.982.759
Bucuresti
032081
Romania
office@plummedia.ro
150-2000