Blog

Informatii utile.

Avantajele Copywrite-ului in SEO

Apr 4, 2017
Chiar daca in trecut am scris despre copywritting si servicii de copywritting (TEXTE ORIGINALE PENTRU O MAI BUNA POZITIONARE si GHID PENTRU INCEPATORI IN SEO COPYWRITING) am considerat ca este util sa venim cu un articol despre "arta de a scrie texte" reactualizat pentru anul 2017.

Asadar sa incepem:

Redactarea continutului a fost intotdeauna un instrument de vanzare si de ce nu, de manipulare a oamenilor. Fie ca vorbim despre carti, reviste, ziare sau simple pliante, continutul scris a fost mereu un instrument la indemana celor care doreau sa promoveze un produs, o idee sau un gand.
Astazi, Copywrite-ul este la fel de important cum era odinioara, insa mediul in care se propaga este putin diferit. Exista, intr-adevar, ziare, carti si reviste, insa locul lor este preluat intr-un mod accelerat de online.


Detalii...

Ce ar trebui sa contina un magazin online cu invitatii de nunta?

Apr 20, 2015
Daca detii o activitate ce are ca si domeniu principal comercializarea produselor de tipul invitatiilor de botez si/sau invitatiilor de nunta ar trebui sa citesti acest articol deoarece o sa afli ce ar trebui sa contina un asemenea magazin online.
Detalii...

Ce inseamna optimizare Google si optimizare pentru alte motoare de cautare ?

Apr 16, 2015

Optimizarea SEO reprezinta cresterea pozitiei unui website in indexul motoarelor de cautare, in principal Google deoarece in Romania si la nivel mondial este cel mai utilizat motor de cautare, locurile 2 si 3 top motoare de cautare sunt impartite de Bing si Yahoo.
Este foarte important sa fii acolo unde te cauta clientii tai, cei mai multi posibili clienti nu trec mai departe de primele 2-3 pagini (primele 20-30 de rezultate), iar in functie de domeniul de activitate multi clienti nu trec mai departe de prima pagina (primele 10 rezultate).

 


Detalii...

Ce unelte folositi pentru analiza backlink-urilor unui site?

Nov 5, 2014
Dupa cum bine stiti backlinkurile inca reprezinta un factor de SEO foarte important astfel ca este util sa stim cu ce unelte putem analiza profilul de linkuri ale unui site.
Detalii...

Comentariile pe bloguri mai sunt o solutie pentru link building?

Jan 10, 2014
In acest articol o sa afl informatii utile despre comentariile pe bloguri si eficienta lor in strategia de constructie a profilului de linkuri, asadar: Comentariile pe bloguri mai sunt o solutie pentru link building? DA, daca sunt facute asa cum trebuie.

Teama pentru aceasta metoda de link building a venit dupa ce, cele mai mari bloguri si forumuri de search engine optimization au anuntat ca in principal comentariile pe bloguri nu mai sunt agreate de Google si site-urile care se bazeaza in campania de link building pe astfel de tehnici o sa fie declasate.

Cum ar trebui facute in acest moment comentariile pe bloguri ca site-rile sa nu fie afectate de gradina zoologica de la Google: Panda, Penguin si Hummingbird?
Detalii...

Servicii de articole cu link pe bloguri

Nov 30, 2013
Stim foarte bine ca SEO urmareste generarea de trafic relevant pe site­ul tau. Ce inseamna “trafic relevant”? Este acel trafic care iti aduce bani si te plaseaza in top. Cand vine vorba despre serviciile de optimizare, optiunile sunt variate. Poti gasi pe net o multime de site­uri care iti promit marea cu sarea, care iti prezinta serviciul ca fiind ceva miraculos, care iti garanteaza peste noapte obtinerea primei pozitii in rezultatele motoarelor de cautare.
Detalii...

Rezumat SEO 2013 si cum sa ne pregatim pentru 2014

Nov 28, 2013
Anul 2013 a fost un an incredibil pentru toate agentiile si specialistii in SEO cu schimbari majore din partea principalul motor de cautare Google.
Cele mai importante modificari au venit asupra versiunilor Penguin si Panda dar si noul algoritm Hummingbird (una dintre cele mai mari actiuni de rescriere a algoritmului de afisare si clasare a site-urilor din ultimii ani).

Google a luat decizii importante impotriva spam-ului si a inceput sa puna accent din ce ince mai mult pe interactiunea umana cu tot ce se intampla pe internet.
Cu aceste schimbari multi au inceput sa spuna ca SEO este mort, SEO nu este mort, el se transforma si in viitor va fi practicat corect de foarte putine persoane si agentii.
Detalii...

Calitatea si unicitatea – obligatorii in SEO

Sep 18, 2013
Informatia a fost dintotdeauna o necesitate pentru orice om ancorat in prezent, pentru orice om care vrea sa inteleaga realitatea ce-l inconjoara si sa o faca sa functioneze in beneficiul sau. Tocmai acesta este si motivul pentru care informatia, bine documentata si bine structurata, a fost intotdeauna si foarte valoroasa. Inca de la aparitia ziarelor, radioului, televiziunilor, fie ele publice sau private, a revistelor frumos colorate cu imagini si texte, informatia de calitate a fost un bun vandabil si unul aflat la foarte mare cautare.
Detalii...

Promovarea unei agentii de turism – sfaturi utile

May 22, 2013
Pentru marea majoritate a turistilor din Romania vremea biletelor din hartie sau a drumurilor inutile pana la agentia de turism din centru pentru a lua o brosura s-a incheiat, astazi ne orientam catre platforme de tursim online care sunt actualizate si disponibile la orice ora si accesibile de oriunde pe orice device (calculator, tableta, smartphone).

Detalii...

Penguin 2.0 - Ultimul update Google

May 17, 2013
Pe data de 10 mai 2013, Matt Cutts (seful departamentului anti spam Google) a anuntat pe contul sau oficial de Twitter ca noul update Google Penguin 2.0 se va propaga pana la sfarsitul lunii mai.
Detalii...

Tendinte in optimizare de care trebuie sa tii cont

Apr 5, 2013
La jumatatea anului 2012 au inceput sa se simta schimbarile pe care Google incerca sa le finalizeze.
Detalii...

Concepte cheie in optimizarea magazinelor online

Apr 3, 2013
Convertirea vizitatorilor in clienti este scopul principal al oricarui magazin online, va prezentam in continuare cateva strategii pe care le puteti folosi pentru cresterea ratei de conversie.
Detalii...

Cum sa ai un blog mai atractiv

Mar 29, 2013
Autoritatea blogurilor incepe sa creasca in mediul online, foarte multe persoane prefera sa citeasca informatiile de care au nevoie de pe blog-ul companiei decat sa caute aceiasi informatie pe site.
Detalii...

Modalitati pentru promovarea eficienta a unui hotel

Mar 27, 2013
Te intrebi de unde ar trebui sa incepi cand vrei sa promovezi un hotel in mediul online? Mai jos aveti 6 pasi simpli pentru a face acest lucru
Detalii...

Cyberedge – raspunderea cibernetica are acum asigurare

Mar 14, 2013
Daca esti o persoana juridica cu domeniu de activitate din zona cibernetica este recomandat sa cunosti cateva informatii despre un nou produs din domeniul asigurarilor - asigurarea Cyberedge, asigurarea pentru raspunderea cibernetica.
Detalii...
...tine legatura cu noi si aici

Facebook
/plummediaagency

YouTube
/plummediabucuresti

Blog
Noutati de la PlumMedia

...Promovare pe internet 0733.982.759

Web design-ul nu este o gluma, chiar trimitem informatii utile prin newsletter.

Back To Top
Facebook Twitter Youtube
Agentia de web design Plum Media Agency
Agentie web design si marketing online din Bucuresti, siteuri prezentare, magazine online si promovare pe internet, firma cu peste 8 ani in publicitate Romania
Str. Lacramioarei nr 9, bl 9, sc 3, et 1, ap 34
+40733.982.759
Bucuresti
032081
Romania
office@plummedia.ro
150-2000