Browsing category

Noutati Web Design

Noutati Web Design,

Cum sa ai un Blog mai atractiv

Cum sa ai un Blog mai atractiv

Cum sa ai un Blog mai atractiv

Autoritatea blogurilor incepe sa creasca in mediul online, foarte multe persoane prefera sa citeasca informatiile de care au nevoie de pe blog-ul companiei decat sa caute aceeasi informatie pe site, acest lucru se intampla si daca ai un design placut si simplu pentru ca utilizatorii sa poata  naviga mai usor. Marea majoritatea a utilizatorilor percep informatia gratuita ca fiind mai valoroasa, trebuie doar sa le amintesti acest lucru, foloseste-te de pasii de mai jos pentru a-i provoca sa citeasca mai mult si sa revina mai des pe blogul tau.

1. Un design simplu. Daca blogul tau are un design simplu utilizatorii pot citi mai multe informatii, incearca deci sa folosesti mai putine animatii si scapa de reclamele enervante gen pop-up, oricum nu sunt eficiente, convinge-ti partenerii sa le schimbe cu ceva mai atragator.

2. Cea mai buna alegere pentru a avea un blog profesional ar fi sa alegi o firma de web design care sa realizeze o pagina personalizata, dar daca bugetul nu iti permite sau nu vrei sa faci o invesititie prea mare, poti opta pentru platforme ca WordPress, Blogger, acestea ofera o multime de instrumente utile si teme gratuite.

3. Foloseste culori si fonturi placute pentru un design mai atractiv.

4. Blogul tau are un nume, fa-i si un logo. Poate parea un aspect irelevant, dar noi credem ca detaliile conteaza mai ales daca vrei sa fii cunoscut in mediul online ca un profesionist.

5. Daca vrei sa promovezi diverse produse pe blogul tau ai grija la plasarea banner-elor, dupa cum spuneam mai sus, incearca sa renunti la pop-uri sau bannere animate, utilizatorii sunt distrasi si vor parasi site-ul mai repede, lucru care nu te ajuta deloc.

6.  O imagine cat o mie de cuvinte. Nu este doar o zicala, chiar trebuie sa tii cont de ea, un continut original insotit de o imagine buna are mai multe sanse de a fi citit si distribuit.

0no comment
Noutati Web Design,

Se mai pot realiza strategii de marketing eficiente intr-un mediu online foarte schimbator?

Se mai pot realiza strategii de marketing eficiente intr-un mediu online foarte schimbator?

Trebuie sa recunoastem si sa constientizam ca explozia web din Romania inceputa cu aproape 5-6 ani in urma si-a aruncat rapid in anonimat marea majoritate a site-urilor. Pe internet este foarte simplu sa fii vizibil acolo unde nu ai concurenta, insa este foarte dificil sa fii recunoscut si sa te diferentiezi acolo unde este o concurenta foarte mare.

  • Dar cum procedam cand din zecile sau poate sutele de strategii de marketing nimic nu mai aduce conversia si raspunsul asteptat?
  • Cum procedam cand motoarele de cautare si indeosebi google isi schimba algoritmii/ filtrele de cautare?
  • Stiati ca Panda si Penguin sunt animalele alese pentru denumirea ultimilor filtre google?
  • O metoda foarte la indemana si pe care o practicau foarte multe persoane/ firme pentru promovarea si optimizarea unui site a fost inscrierea in cat mai multe directoare web, dupa ultimile update-uri google ne punem urmatoarea intrebare: Inscrierea in directoare web, mai conteaza?
  • Firmele cum procedeaza acum, cand ani de-a randul au copiat textele si pozele de la concurenta, iar acum isi dau seama ca site-urile lor nu mai apar in rezultatele motoarelor de cautare?
  • Mediul online si cerintele actuale pun foarte mare accent pe continutul original de calitate, avem nevoie de texte originale pentru o mai buna pozitionare, cum procedam?
  • Este nevoie de poze si prezentari video originale, avem nevoie de fotografii de produs, fotografii de ansamblu,  realizarea si promovarea video cum se face?
  • Trebuie sa ne promovam eficient continutul de calitate si sa tinem legatura tot timpul cu potentialii si actualii nostril clienti, cum procedam? Forumuri, bloguri, retele de socializare, prezenta si inscriere in retele sociale, avem nevoie de ele?

Mediul online este un mediu foarte schimbator si un mediu in care daca nu iti gestionezi foarte bine bugetul pur si simplu il consumi fara nici un rezultat sau poti chiar sa faci rau imaginii firmei tale alegand solutii gresite de web design.

Stim ca bugetele de publicitate si marketing online au suferit in acesti ani de criza dar daca doresti ca banii pe care ii aloci pentru prezenta in mediul online sa fie eficient gestionati te asteptam sa ne contactezi.

Ne-ar face mare placere sa analizam proiectul tau si sa incercam sa iti oferim solutii eficiente pentru afacerea ta, datele de contact le gasesti aici.

0no comment
Noutati Web Design,

Agentia de Web Design Plum Media, o noua abordare, un nou site

Agentia de Web Design Plum Media, o noua abordare, un nou site

Cu totii stim zicala cizmarului care umbla cu cizmele sparte. Poti fi cel mai bun intr-un domeniu, sau printre cei mai buni, daca nu comunici acest lucru in mod constant, pe toate canalele de marketing online si prin toate metodele care iti stau la dispozitie si pot fi valorificate si masurate, vei ramane singurul care o stie.

De multe ori acelasi lucru se intampla in majoritatea afacerilor si chiar si a agentiilor de web design. Pentru a nu face aceeasi greseala, desi ne-am dedicat aproape tot timpul livrarii de website-uri profesioniste la standarde avansate care sa inglobeze ultimele tehnologii si care sa poata fi optimizate, am incercat intotdeauna sa tinem pasul cu tehnologia si in ceea ce priveste haina noastra. Avem placerea sa anuntam lansarea unei noi versiuni a site-ului oficial www.plummedia.ro, mai exact a treia versiune de la infiintare.

Folosind cunostintele acumulate in ultimul an dupa zeci de website-uri finalizate si optimizate, training-uri eficiente si proiecte realizate in comun cu firme de peste hotare, am lucrat la un nou site cu aspect clar, curat si la obiect. Am inglobat trei aspecte esentiale pe care le aplicam in strategia de comunicarea online a fiecarui nou proiect: claritate in comunicare, aspect profesional si modern, eficienta.

Bugetele de comunicare ramanand aceleasi sau chiar fiind micsorate am fost fortati sa gasim solutii creative de promovare, sa ne folosim cu succes de canalele de social media si sa ne adaptam ultimelor update-uri (Panda si Pinguin) in zona de optimizare seo pentru a obtine rezultate mai bune si mai rapide. Credem cu tarie ca orice website poate, daca se investesc timp si resurse, sa ajunga in top 10 pe Google, sa atraga profilul de client dorit si sa duca la o vanzare profitabila de ambele parti.

Astazi incercam sa fim mai buni decat ieri si maine mai buni decat astazi. Fie ca este vorba de realizare unui site de prezentare, a unui magazin online, a unei platforme la comanda, daca ai nevoie de optimizare pe motoarele de cautare, promovare online, productie publicitara sau campanii de social media ne adaptam si actionam pana reusim.
Daca iti doresti sa obtii profit si clienti prin intermediul internetului de la afacerea ta sau de la site-ul tau cu un buget corect estimat contacteaza-ne la 0733.982.759. Nu promitem imposibilul, dar realizam ceea ce promitem!
Un nou site, o noua abordare imbunatatim zi de zi cu drag piata online din Romania.

Agentia ta de web design Plum Media.

0no comment