Magazine Virtuale - Agentie Web Design

Magazine online gandite sa aduca vanzari

Proces de lucru transparent și rapid

Consiliere in alegerea platformei de magazin online

De ce Plummedia?

Pentru că am construit, de-a lungul vremii, magazine online pe toate platformele și pentru toate bugetele. Un lucru comun au avut, însă, toate magazinele online pe care le-am făcut: focusul pe rezultat. Clădim pentru clienți care vor să vândă, iar pentru asta, punem la bătaie toată experiența acumulată într-un deceniu, timpul și pasiunea pentru un produs de Ecommerce făcut corect.

Contact

Despre serviciile noastre de creare magazine online

Pasiunea este cea care face diferența, de multe ori, în tipul acesta de proiecte. Prima linie de cod, primul punct de design, prima literă de pe site – toate astea se transformă într-un vehicul de vânzări numai dacă beneficiază de pasiunea unei echipe care nu s-ar vedea făcând altceva vreodată. Ne mândrim cu această echipă.

Venim, așadar, atât cu esențialul (magazinul online în sine), cât și cu accesoriile (strategia de dezvoltare și promovare a produselor). Încercăm să oferim clienților noștri nu doar un magazin online, ci un ”start furat” în fața concurenței lor. Și facem asta având experiența a sute de campanii pe care le-am derulat în online pentru clienții noștri retaileri. Sunt căi bune și căi mai puțin bune de a promova produse, iar noi suntem aici să vi le indicăm pe cele corecte.

Echipa noastră vă poate construi site-ul și vi-l poate îmbunătăți constant, în funcție de comportamentul useri-lor și al ultimelor update-uri Google. De altfel, avem specialiști certficați Google în rândurile Plum Media, oameni care stăpânesc foarte bine tainele Google Ads și SEO.

Avantaje Magazine Online

Magazin online livrat rapid

Livrăm in funcție de orice buget si orice tip de magazine

Discutăm cu clientul pe parcursului întregului proiect

Compatibilitate cu cele mai noi tehnologii și tendințe

Realizare Site - Agentie Web Design

Inca mai stai pe ganduri?

Ca-n orice domeniu, și-n comerțul online se aplică foarte bine aforismul ”Nu-i bun ce-i bun, e bun ce ți se potrivește”. Scrieți-ne și hai să ne vedem la o cafea!

Cere oferta
Testimoniale

Parerea clientilor nostri

Am avut colaborari reusite cu aceasta agentie de web design din Bucuresti, benefice pentru ambele parti. Tineti-o tot asa!


Sebastian Antonio
Pro Intersoft 2010

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.


Sabina Stroescu
Chicbags.ro

Pfff...nu stiu...tu cum zici? Nu mai bine asa? ..Sau altfel?.. Off...chiar nu-mi dau seama cum ar trebui...dar acolo cum o sa fie?.." etc. (client Sorina, prea nehotarata). Voi, cu profesionalism, perseverenta, viziune si o rabdare imensa, ati reusit sa-mi aduceti proiectul in forma finala fantastica! Multumesc, aveti toate aprecierile mele!


Sorina
Decor cu flori

Spune-ne despre proiectul tau

Nume*:


Telefon*:


Email*:

Subiect:


Mesaj:

Cod Securitate*: 5995

Verifica codul de securitate

Prin trimitera formularului declari ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate si cu noile reglementari GDPR.