Creare logo gratuit vs creare logo profesional

Probabil ca ai o afacere pe care iti doresti sa o lansezi si esti in cautare de “creare logo”. Unul din cei mai importanti pasi este acesta, iar noi ti vom prezenta care este cea mai optima varianta pentru nevoile tale.

Afla care sunt dezavantajele crearii unui logo gratuit si de ce ai nevoile de unul profesional.

Creare logo gratuit: solutiile de scurta durata

Orice intreprinzator la inceput de drum nu dispune de bugete prea mari. Cu toate acestea, exista exemple multiple de business-uri care au investit din start in cateva componente importante.

Crearea unui logo gratuit poate fi doar o solutie de scurta durata. Poti testa singur cateva alternative, pentru a putea realiza care varianta ti se potriveste. Realitatea este insa, ca identitatea vizuala si pozitionarea sunt cele mai importante lucruri pentru o afacere. Iti vom arata cateva din dezavantajele crearii unor logo-uri gratuit:

 

  • Lipsa de originalitate. Gandeste-te ca nu esti singurul care apeleaza la o varianta de compromis, in lipsa unui buget mare. Mai exista multe alte afaceri cu logo-uri asemanatoare.

 

  • Calitatea slaba a serviciului. In majoritatea cazurilor, serviciile gratuite sunt slabe. Putem vorbi despre colorizare si alte componente care sunt livrate la cea mai slaba rezolutie.

 

  • Probleme cu copyright-ul. Poate ca inca nu te-ai confruntat inca cu el, dar se intampla foarte des ca logo-ul sa poate fi copiat de competitie. Se poate intampla inclusiv sa nu il poti folosi mai tarziu, din cauza drepturilor de autor. Daca logo-ul nu este autentificat ca fiind al tau si nu este recunoscut legal, te vei afla intr-o situatie neplacuta.

 

  • Aspect neprofesional. Pentru ca vorbim despre identitate vizuala de brand, aspectul logo-ului si particularitatile sale sunt importante. Aplicatiile de generare a logo-urilor nu te vor ajuta sa ai credibilitate cu afacerea ta.

 

Creare logo firma: cheia spre identitatea vizuala unica

Serviciile profesionale de design grafic sunt cele care te vor ajuta sa te diferentiezi. Intr-o piata supraaglomerata ai nevoie de cativa factori care sa te ajute sa fii privit ca fiind unic.

Crearea logo-ului trebuie efectuata de o persoana cu expertiza, care sa stie sa potriveasca piesele. Un graphic designer va asculta indicatiile tale si va incerca sa exprime vizual ceea ce afacerea ta vrea sa transmita. Exista un proces complex în spatele crearii logo-ului. In plus, vei avea toate drepturile de autor asupra identitatii tale vizuale.

Afacerile mari au inceput prin a investii in servicii profesionale si solutii pe termen lung. O poti face si tu! Nu stii la cine sa apelezi? Iti oferim noi solutia!

Servicii profesionale de Branding si Logo

Agentia noastra are experienta de peste 10 ani in domeniile web design si marketing. Portofoliul nostru de clienti vorbeste de la sine, astfel ca stim sa ne pliem pe nevoile afacerii tale. Crearea de logo si pagini web este unul din aspectele care ne diferentiaza.

Viziteaza pagina noastra de portofoliu design grafic si convinge-te ca suntem partenerii de care ai nevoie.

Apeleaza la Plum Media pentru o logo unic, versatil si care se va diferentia rapid. Serviciile noastre sunt personalizate si avem oferte avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button