De ce sa folosesti WordPress pentru e-commerce?

Daca ti-ai ales produsul pe care vrei sa il vinzi si publicul tinta pe care il urmaresti, practic ti-ai pus afacerea pe picioare, insa mai ai de ales platforma pentru e-commerce. Trebuie sa oferi clientilor tai un site stabil si usor de utilizat pentru ca acestia sa poata achizitiona produsele tale si sa incepi sa castigi bani. Internetul este un loc vast, motiv pentru care exista multe optiuni cand vine vorba de platforme pentru e-commerce.

De ce sa alegi WordPress pentru e-commerce?

Principalul motiv se bazeaza pe faptul ca WordPress este veteranul suprem in ceea ce priveste platformele e-commerce, fiind disponibil inca din 2003. Experienta acumulata in aproape 16 ani in domeniul online a transformat WordPress intr-un lider de piata pentru site-uri de prezentare si magazine online. Iata ce alte beneficii va ofera aceasta platforma:

  • Dispune de compatibilitate cu cele mai puternice plugin-uri de e-commerce. Varianta basic a platformei nu ofera atatea elemente de functionalitate cat ar fi necesar pentru un magazin online. Insa aici intra plugin-urile care te lasa sa controlezi toate aspectele magazinului tau si ale produselor. Astfel, indiferent daca vinzi produse fizice sau digitale, poti publica si modifica, poti controla stocurile si este foarte usor sa incasezi castigurile.
  • Este destul de ieftin. Daca alegi sa implementezi sistemul de e-commerce singur, o poti face cu mai putin de $100. Tot ce iti trebuie este achizitionarea unui domeniu cu numele companiei tale si o tema de impact. Desigur, exista si teme gratuite, dar ai vrea sa beneficiezi de cele mai bune elemente vizuale cand creezi un site.
  • Platforma open-source. Acest lucru conteaza pentru tine deoarece ai acces mereu la modificari de plugin-uri si teme care stabilizeaza platforma de e-commerce. Mai mult decat atat, majoritatea acestor plugin-uri care vin in ajutorul tau sunt gratuite.
  • Suporta un numar mare de produse. Multi experti din domeniul web design-ului argumenteaza ca atunci cand vine vorba despre produsele unei platforme e-commerce in WordPress “cerul este limita”. Exista magazine chiar si cu un numar de peste 100.000 de produse, capabile sa opereze mii de tranzactii pe minut. Totul depinde de o gazduire solida si de o echipa tehnica buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button