ListaDirectoare.ro – lista completa de directoare

ListaDirectoare.ro – lista completa de directoare

Inscrierea in directoare ramane una dintre metodele cel mai des folosite de catre specialistii in optimizare pentru motoarele de cautare, fiind una dintre cele mai convenabile metode de a face link building.

Pe internet se gasesc foarte multe liste cu directoare, dar multe dintre ele nu mai functioneaza, nu mai exista sau pur si simlu nu sunt bune datorita bug-urilor, aceste directoare mai rau fau site-ului tau, sunt insa site-uri, precum listadirectoare.ro, care actualizeaza fiecare director dupa fiecare inscriere, se mentine astfel o lista curata, doar cu directoare de calitate.

Directoarele se pot sorta dupa diverse categorii: functionale, nefunctionale, contr cost, fara link reciproc, cu link reciproc optional, cu link reciproc obligatoriu, cu link in footer, dupa cont, fara cont, dupa inscriere cu email-ul domeniului site-ului inscris etc.

Dupa efectuarea inscrierii in director se poate copia codul ancora, dupa care se poate merge direct in pagina in care a fost inscris site-ul.

Fiecare director are o descriere detaliata a diverselor particularitati, precum termenul de aprobare a site-urilor inscrise, tipul directorului etc.

Dat fiind faptul ca inscrierea in directoare este folosita pentru link bulding si implicit pentru cresterea importantei domeniului, fiecare director are detalii relevante pentru orice specialist seo, precum: vechimea domeniului, numarul de site-uri pe acelasi IP, numarul de pagini indexate de principalele motoarele de cautare (google, yahoo si bing), google si alexa page rank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button