Ce unelte folositi pentru Analiza Backlink-urilor unui site?

Ce unelte folositi pentru Analiza Backlink-urilor unui site?

Dupa cum bine stiti backlink-urile inca reprezinta un factor de SEO foarte important astfel ca este util sa stim cu ce unelte putem analiza profilul de linkuri ale unui site.

1. Cognitiveseo.com

Varianta platita, din punctul nostru de vedere este cel mai bun instrument de identificare a backlink-urilor unui site, puteti testa timp de 14 zile varianta platita Professional sau puteti alege o varianta superioara care va permite adaugarea mai multor site-uri si cuvinte cheie spre analiza www.cognitiveseo.com/pricing.php
Variantele superioare sunt mai eficiente deoarece identifica un numar mai mare de backlink-uri.

2. Seo-spyglass.com

Unul dintre cele mai vechi instrumente de analiza care inca ofera rezultate foarte bune, acest program merge utilizat foarte bine impreuna cu Cognitiveseo.com

3. Ahrefs.com si Majesticseo.com

Le-as pune pe acelasi loc 3, in mare parte fac aproximativ acelasi lucru, variantele platite au pachete de preturi asemanatoare, nu exista versiune full de test pentru nici unul din cele doua instrumente.

4. Seoprofiler.com

Este un instrument complet de analiza si raportare, ofera rezultate destul de bune in varianta platita, va oferim un print screen din contul Plum Media (cont platit), analiza este facuta pentru site-ul www.casademodaella.ro, un site care sufera foarte mult din cauza profilului slab de link-uri, urmeaza sa imbunatatim acest lucru.

Ca un avantaj Seoprofiler.com fiseaza recomandari destul de bune pentru curatarea linkurilor artificiale.

5. Open Site Explorer 

face parte din pachetul Moz.com, un instrument clasic de analiza care ofera rezultate medii, este recomandat sa se foloseasca varianta platita, varianta gratuita ofera rezultate slabe.

6. Google Web Master Tools si Bing Web Master Tools

Desi sunt gratuite reprezinta o resursa la indemana de analiza a linkurilor, va recomandam sa le folositi in combinatie cu alte tool-uri.

Instrumentele mai sus prezentate sunt testate de agentia noastra, pe langa acestea sunt recomandari foarte bune pentru Linkresearchtools.com, Raventools.com, Monitorbacklinks.com.

Aceste instrumente le-am testat in varianta gratuita si nu am putut sa tragem concluzii referitor la avantajele si dezavantajele pe care le ofera fiecare.
Trebuie sa tineti cont ca nici un instrument de analiza a linkurilor nu ofera informatii complete, de aceea este bine sa folositi mai multe tool-uri in acelasi timp.
Sper ca aceasta lista sa va fie de folos si sa daca se poate sa ne spuneti voi ce unelte folositi pentru analiza backlink-urilor ?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button