Tot ce trebuie sa stii despre modificarea Page Rank-ului

O varianta alternativa de penalizare pe care Google o aplica, este scaderea Page Rank-ului. Scaderea poate fi partiala, daca site-ul tau a ajuns de la PR4 la PR2, sau scadere completa, atunci cand site-ul a ajuns de la PR4 la PR0. Prin ajustarea Page Rank-ului Google regleaza valoarea site-ului.

Verificati link-urile dvs. externe, ori de cate ori PageRank-ul scade, motivul cel mai probabil este ca v-ati pierdut link-uri valoroase. Ti-ai pierdut link-urile premium, cu un PR mare, pe care le aveai inainte? Utilizeaza PageRank-ul pentru diagnosticare: daca ai un link PR4 care duce catre una dintre paginile tale,  atunci si un singur link este suficient de puternic pentru a face pagina de destinatie sa aiba PR1 sau PR2. In cazul in care, in ciuda unei astfel de legaturi pagina ta ramane la PR0, exista probabilitatea unei sanctiuni.

Amintiti-va distinctia dintre “www” si “non-www” si ca motoarele de cautare pot vedea, in unele cazuri, aceste domenii ca fiind separate.

Compara scorul Google PageRank raportat, pentru paginile site-ului tau cu SEOmoz mozRank. Daca scorul Google este mult mai mic decat scorul SEOmoz mozRank, este posibil ca Google sa te fi penalizat. Poti vedea gratuit rank-ul SEOmoz

Verifica link-urile interne folosind Google Webmaster Tools. In cazul in care site-ul tau are 100 de pagini indexate de catre google, dar in webmaster tools poti vedea doar cateva dintre ele, poate insemna ca Google nu a preluat corect link-urile interne. Sunt o serie de conditii care pot determina acest lucru, o penalizare sau datorita unei structuri slabe a site-ului.

Daca aveti nevoie de consultanta seo nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button