Cum sa alegi o agentie de web design potrivita pentru business-ul tau

Intr-un final, te-ai hotarat! Stii sigur ca e momentul ca business-ul tau sa inceapa sa fie din ce in ce mai prezent in mediul. Pana la urma, aici se intampla tot ce conteaza si ar fi pacat sa pierzi cateva oportunitati imense pentru simplu fapt ca…nu ai un site.

Putin ciudat, nu? Si totusi, inca exista companii cu un potential imens care abia in 2019 constientizeaza cat de importanta este prezenta online.

Dar nu e nimic, primul pas a fost deja facut – ti-ai dat seama ca trebuie sa faci o schimbare – asa ca acum trebuie sa gasesti pe cineva care sa te ajute cu un website.

Iar aici intervenim noi, Plum Media. Avand in spate peste 8 ani de experienta, suntem o agentie web development care ofera, pe langa serviciile complete de web design – fie ca va doriti un site de prezentare sau un magazin online – promovare online, consultanta web, dar si design grafic. Si ne mandrim cu asta.

Cum lucram noi

agentie web design servicii premium

 

De-a lungul timpul, am invatat ca doar ascultand si intelegand nevoile business-urilor cu care lucrezi poti ajunge sa oferi cele mai bune servicii. Ne place sa credem ca suntem niste buni ascultatori, fapt dovedit de portofoliul nostru solid de clienti.

Pe langa asta, ne place si sa fim atenti la detalii, motiv pentru care atunci cand vine vorba de servicii de web design, urmam un principiu simplu: daca un client reuseste sa isi dubleze vanzarile cu ajutorul nostru, reputatia noastra este la randul ei sporita.

Lucrul cu noi incepe cu o sesiune gratuita de consultanta, alaturi de echipa noastra de consultanti si strategisti online. Astfel, reusim sa identificam exact de ce are nevoie un site, dar si caile potrivite pentru a rezolva unele probleme de navigare.

Fie ca ai nevoie de un site web, care sa ii deschida business-ului tau drumul in online, sau ai nevoie de o solutie mai complexa, precum un magazin online, avem solutia potrivita. Iar ca totul sa mearga struna, te putem ajuta si cu promovarea online, intr-un mod adaptat fiecarui client.

Ce servicii oferim:

servicii web design plummedia

 

Atunci cand cineva ne intreaba exact cu ce ne ocupam, in cele mai multe cazuri ne rezumam la “web design si marketing online”. Sau, mai simplu, oferim solutii complete de comunicare si promovare web.

Pe langa site-uri de prezentare si creare de magazine online, Plum Media ofera consultanta web necesara oricarui business care vrea sa inceapa pe un drum corect, precum si creerea de campanii Google Ads, campanii social media esentiale in ziua de astazi, servicii de copywriting, optimizare pentru motoare de cautare (SEO), cat si servicii de design grafic. Pentru ca identitatea vizuala poate face diferenta in online!

Clienti care au incredere in noi:

Cropmarket: Magazin Agricol

Gradinita Princess: Cresa Privata Bucuresti

Leonhardt Learning: Cursuri Limba Germana Bucuresti

Cum putem incepe o colaborare

cum-incheiem-o-colaborare

Mai intai trebuie sa ne cunoastem, urmand ca, in urma unei prime discutii, sa stabilim de ce solutii oferite de Plum Media are nevoie afacerea ta. Pe noi ne gasesti usor: pe mail, la telefon, sau, de ce nu, chiar la sediul nostru din Bucuresti, Bd Decebal 26.

Call Now Button