4 modalitati simple de a atrage trafic

Cum poti atrage utilizatorii catre site-ul tau?

Primim acesta intrebare destul de des si raspundem la ea la fel de des, pentru ca posibilitatile de a atrage trafic cresc de la luna la luna, intelegem totusi ingrijorarea proprietarilor de companii care abia si-au inceput calatoria in mediul online si venim in intampinarea lor cu trei noi posibilitati de a aduce mai mult trafic pe site.

Am descoperit si nu suntem primii, ca orice companie care isi doreste sa creasca rapid in mediul online are nevoie de un buget consistent, de o strategie de dezvoltare bine gandita si de o echipa de profesionisti care sa o puna in practica.

Presupunem ca am realizat deja aceste trei etape, urmeaza deci partea de atragerea de link-uri si trafic catre site-ul dumneavoastra.

1) Content Writing

Putem incepe prin crearea de articole pentru blogul companiei sau pentru alte bloguri din acelasi domeniu cu al companiei dumneavoastra; trebuie sa mentionam ca articolul trebuia sa rezolve o problema a cititorului sau sa ofere o informatie gratuita.

2)Forum Marketing

Cea de-a doua metoda care a prins aripi in ultima perioada este “forum marketing” aceasta presupune crearea unor conturi pe forumuri de profil si interactionarea cu utilizatorii acestuia, este o metoda eficienta prin care raspundeti intrebarilor, crescandu-va credibilitate si va asigurati in acelasi timp ca vizitatorii sunt targetati.

3)Forum Personal

O alta varianta este realizarea unui forum pe site-ul companiei unde puteti oferi informatii despre produsele si serviciile pe care le comercializati, stiri din domeniul dumneavoastra de activitate, sfaturi si alte informatii utile pentru vizitatori. Recomandam sa aveti si un design atractiv, user friendly pentru a va asigura ca utilizatorii gasesc ce au nevoie.

4)Retele de sharing

Retelele de sharing precum scribd.com, slideshare.net si altele, va permit distribuirea gratuita a materialelor informative pentru care detineti drepturi de autor. Puteti realiza o revista de specialitate, un catalog cu descrierile produselor si serviciilor imbinate cu informatii utile, sfaturi intretinere a acestora, curiozitati si imagini atractive, daca vizitatorii gasesc aceste informatii relevante vor intra cu siguranta pe site-ul dumneavoastra.

Plum Media Agency va raspunde cu drag la intrebari trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button