Implicarea Agentiei Plum Media in proiectele de Bugetare Participativa Bucuresti

Am raspuns rapid la provocarea lansata de Primaria orasului Bucuresti – Bugetare Participativa si astfel, am venit cu o idee de proiect pentru fiecare domeniu de aplicare:

  • Mobilitate, accesibilitate si siguranta circulatiei;
  • Amenajare spatii verzi si locuri de joaca;
  • Amenajare spatii publice;
  • Protectia mediului/animalelor;
  • Sport;
  • Punere in siguranta, reabilitare si restaurare;
  • Digitalizare

In urma etapei de evaluare, din cele 7 proiecte aplicate, 5 au fost acceptate. Incepand de azi, s-a dat start votului! E timpul ca tu sa decizi care proiect merita cu adevarat implementat.

Bugetare Participativa Bucuresti – Proiectele noastre

  1. ”Implicare pentru animale” – Aplicatie web dedicata protejarii animalelor

Obiectivele proiectului: Recuperarea animalelor de companie pierdute; Trimiterea animalelor fara stapan intr-un adapost special; Facilitarea procesului de adoptie a animalelor; Cresterea numarului de adoptii.

Proiectul poate fi vizualizat si votat AICI

  1. Banci cu incarcare solara

Proiectul isi propune achizitionarea unor banci solare si amplasarea acestora atat in spatiilor de relaxare (parcuri), cat si in statiile de autobuz sau alte locuri intens circulate. In felul acesta, cetatenii Bucurestiului isi pot incarca device-urile de care dispun protejand mediul in acelasi timp. Aceste banci vor fi dotate cu acumulatori meniti sa stocheze energia produsa de panourile solare.

Proiectul poate fi vizualizat si votat AICI

  1. Locuri de joaca personalizate cu materiale educationale

Locurile de joaca pot indeplini si alt rol in afara celui de distractie pentru copii. Prin intermediul acestui proiect, micutii pot acumula informatii noi, interesante, din diferite domenii. Locurile de joaca vor fi personalizate cu materiale educationale interactive, astfel incat prichindeii sa poata socializa si discuta despre diverse subiecte care contribuie la dezvoltarea culturii generale.

Proiectul poate fi vizualizat si votat AICI

  1. Casuța faptelor bune” – Un loc special amenajat pentru donații destinate copiilor defavorizați

Proiectul “Casuta Faptelor Bune” isi propune sa sprijine copiii aflati in situatii vulnerabile, prin intermediul donatiilor. O casuta de tipul unui EasyBox va fi creata pentru ca cetatenii orasului Bucuresti sa poata dona produse pe care nu le mai folosesc sau pe care si-ar dori sa le ofere cuiva care chiar are nevoie de ele. Casuta se va bucura de un design atractiv, colorat, menit sa aduca zambetul pe buze micutilor.

Proiectul poate fi vizualizat si votat AICI

  1. Crossul promovării sporturilor în bucurești

Crossul promovarii sportului in Bucuresti isi propune sa stimuleze populatia din Capitala sa adopte un stil de viata sanatos si sa desfasoare mai multe activitati fizice. La eveniment pot participa toate persoanele care locuiesc, studiaza sau lucreaza in Bucuresti.

Proiectul poate fi vizualizat si votat AICI

Cum poti vota

  • Click pe butonul „ Inregistrare”

 

  • Completeaza toti cei patru pasi neceari inregistrarii

 

  • Verifica adresa de e-mail si confirma inregistrarea (ATENTIE: confirmarile pot intarzia 12 ore pentru adresele ce au extensia @Yahoo.com informatie furnizata de reprezentantii bugetareparticipativa.pmb.ro)

 

  • Acceseaza unul dintre link-urile proiectelor prezentate mai sus si voteaza-l!

Printre obiectivele Plum Media nu se numara doar extinderea portofoliului de clienti, ci si implicarea constanta in proiecte ce au ca scop impactul pozitiv asupra comunitatii. Asadar, voteaza proiectul favorit si hai sa facem fapte bune impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button