Cum sa investestim inteligent in optimizarea SEO

Investeste eficient in servicii SEO

De ceva timp, SEO asa cum este cunoscut de catre majoritatea companiilor aflate la inceput in mediul online, inseamna efectiv doar inscrierea in diferite directoare web. Motivul nu este nici pe departe eficienta unei asemenea tactici, (in special dupa ultimele modificarii implementate de Google – sa ne amintim de Pinguin si Panda), ci actiunea simpla de inscriere in directoare, pentru care anumite agentii cer bugete chiar destul de mari.

Mai mult de 90% de click-uri sunt acaparate fix de primele pozitii in Google. Totusi, putine companii reusesc sa ajunga acolo (tintim spre prima pozitie, nu?) chiar si pentru cateva zile si asta in ciuda investitiilor masive in ceea ce proprietarii companiilor cred ca este SEO.

Consideram ca este foarte important de luat in considerare diferenta majora dintre o companie care realizeaza o strategie concreta si reala de optimizare pentru motoarele de cautare si banala inscriere in anumite directoare web.

De aceea, afirmam mereu a acest criteriu este extrem de important atunci cand alegeti o agentie specializata pentru astfel de servicii.

Realizeaza un studiu de piata

O strategie reala de optimizare in viziunea agentiei noastre consta in examinarea aspectelor cu adevarat relevante ale produsului sau serviciul vandut, insa si segmentul de piata vizat. Ea se materializeaza in ocuparea primelor pozitii pe diverse cuvinte cheie in motoare de cautare precum Google, Yahoo sau Bing. Noi alegem cuvintele cheie dupa algoritme concrete de calcul, efectuam si teste relevante, urmand mai apoi studierea nisei de piata si concurenta.

Pe langa toate acestea, sunt imbinate metode mai multe, amintim aici si generarea unui continut relevant, de calitate sau chiar utilizarea retelelor de Social Media. Noi suntem mandri ca facem parte din echipa Plum Media. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau daca doriti sa colaboram pe viitor, nu ezitati sa ne contactati.

ps: si daca va place de noi, asteptam un Like si pe contul nostru de Facebook: facebook.com/plummediaagency

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button