Cum sa ai un Blog mai atractiv

Cum sa ai un Blog mai atractiv

Autoritatea blogurilor incepe sa creasca in mediul online, foarte multe persoane prefera sa citeasca informatiile de care au nevoie de pe blog-ul companiei decat sa caute aceeasi informatie pe site, acest lucru se intampla si daca ai un design placut si simplu pentru ca utilizatorii sa poata  naviga mai usor. Marea majoritatea a utilizatorilor percep informatia gratuita ca fiind mai valoroasa, trebuie doar sa le amintesti acest lucru, foloseste-te de pasii de mai jos pentru a-i provoca sa citeasca mai mult si sa revina mai des pe blogul tau.

1. Un design simplu. Daca blogul tau are un design simplu utilizatorii pot citi mai multe informatii, incearca deci sa folosesti mai putine animatii si scapa de reclamele enervante gen pop-up, oricum nu sunt eficiente, convinge-ti partenerii sa le schimbe cu ceva mai atragator.

2. Cea mai buna alegere pentru a avea un blog profesional ar fi sa alegi o firma de web design care sa realizeze o pagina personalizata, dar daca bugetul nu iti permite sau nu vrei sa faci o invesititie prea mare, poti opta pentru platforme ca WordPress, Blogger, acestea ofera o multime de instrumente utile si teme gratuite.

3. Foloseste culori si fonturi placute pentru un design mai atractiv.

4. Blogul tau are un nume, fa-i si un logo. Poate parea un aspect irelevant, dar noi credem ca detaliile conteaza mai ales daca vrei sa fii cunoscut in mediul online ca un profesionist.

5. Daca vrei sa promovezi diverse produse pe blogul tau ai grija la plasarea banner-elor, dupa cum spuneam mai sus, incearca sa renunti la pop-uri sau bannere animate, utilizatorii sunt distrasi si vor parasi site-ul mai repede, lucru care nu te ajuta deloc.

6.  O imagine cat o mie de cuvinte. Nu este doar o zicala, chiar trebuie sa tii cont de ea, un continut original insotit de o imagine buna are mai multe sanse de a fi citit si distribuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button