Târgul de Întreprinderi Mici și Mijlocii de la Romexpo – O nouă experiență constructivă pentru Plum Media

Decembrie a fost o perioadă excelentă pentru a ne îmbogăți portofoliul de experiențe interacționând cu afaceri interesante!

 

Romexpo a găzduit în perioada 9-11 decembrie 2022 Târgul de Întreprinderi Mici și Mijlocii. Proiectul este o colaborare între Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. Agenția Plum Media s-a alăturat celor 80 de business-uri care au participat la târg și a încercat să se distingă.

Deși suntem o agenție de promovare online, nu ne concentrăm doar pe clienții noștri, ci investim și în dezvoltarea noastră profesională, motiv pentru care nu am putut rata o așa ocazie cum este TIMM. Scopul nostru a fost de a arăta vizitatorilor importanța unei prezențe în online și beneficiile serviciilor de web design și promovare online.

TIMM Romexpo- O experiență inedită pentru agenția noastră

Târgul, ținut în pavilionul B1, s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile, în intervalul orar 10:00-20:00, iar intrarea a fost gratuită. Ne-a plăcut atât de mult încă de la început încât am fost prezenți până la final! Toți membrii echipei noastre s-au implicat în această experiență și au mizat pe informarea vizitatorilor despre avantajele pe care le aduc serviciile SEO. Am gândit servicii personalizate și un plan de strategie pe termen lung pentru fiecare antreprenor interesat, am oferit sfaturi și soluții optime pentru scalarea fiecărei afaceri în parte.

Participarea noastră la TIMM a țintit câteva aspecte importante pentru noi, ca promovarea serviciilor de web design, branding, promovare online și creșterea vizibilității în piață. Am cunoscut o mulțime de afaceri, din toate domeniile de lucru, de la construcții și auto până la horeca și educație. Ne-am dorit să înțelegem planurile lor de viitor, ce valori promovează și cum îi putem ajuta să-și transforme business-urile într-un adevărat succes. Credem că a fost o reușită, fiindcă am încheiat parteneriate interesante pe termen lung!

Servicii web, atracția vizitatorilor de la Târgul de Întreprinderi Mici și Mijlocii

Transferul în mediul online li se poate părea dificil și abstract antreprenorilor din România, însă te asigurăm că echipa noastră este profesionistă și știe exact ce ai nevoie pentru a fi prezenți cât mai sus în căutările Google. Le-am explicat participanților la TIMM importanța unor servicii online de calitate pentru bunul mers al afacerii.

Principala provocare cu care ne-am confruntat a fost să le demonstrăm vizitatorilor calitatea serviciilor pe care le oferim. O parte de acoperiș sau o rețetă de ceai pot fi ușor expuse la un astfel de târg și persoanele interesate pot vedea cu ochii lor produsul și îl pot testa. Deoarece Plum Media oferă servicii web, ne-am bazat pe abilitățile de comunicare ale echipei noastre pentru a convinge potențialii clienți de nivelul nostru de profesionalism. De ajutor ne-a fost portofoliul bogat de business-uri cu care am colaborat până acum, cărora le-am oferit pachete complete de servicii online.

Este esențial ca antreprenorii să înțeleagă că majoritatea clienților caută serviciile de care au nevoie prin intermediul internetului și a motoarelor de căutare. Astfel, pentru a fi vizibil și ușor de contactat, este important să deții un site web optimizat pentru Google și conținut de calitate care să convingă motorul de căutare că meriți să primul în căutările clienților.

Dacă totuși nu ai reușit să fii prezent la TIMM, te așteptăm cu nerăbdare la o discuție despre afacerea ta și nevoile ei în mediul online. Astfel, putem analiza piața pe care operezi și putem alcătui un plan strategic personalizat cu care nu poți da greș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button