Client

Eforest

Platforma Folosita

WordPress

Descriere Proiect

Cu atenție la detalii și designul de calitate, PlumMedia.ro a dezvoltat un site de prezentare captivant care reflectă frumusețea și unicitatea ansamblului eForest. Prin intermediul paginilor sale, site-ul oferă informații complete despre loturile disponibile, facilitățile din zonă și beneficiile de a trăi în acest mediu natural extraordinar.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale site-ului este harta interactivă a loturilor de teren. Această hartă interactivă permite vizitatorilor să exploreze ansamblul eForest și să descopere amplasarea exactă a fiecărui lot. Prin intermediul acestei funcționalități, pot fi accesate informații detaliate despre fiecare parcelă, cum ar fi dimensiunea, orientarea și priveliștea oferită. De asemenea, vizitatorii pot afla despre facilitățile comune și punctele de interes din jurul ansamblului.

Cu ajutorul PlumMedia.ro, eForest este prezentat ca un loc ideal pentru a-ți crea o viață în armonie cu natura. Site-ul oferă o experiență interactivă și informativă, permițând vizitatorilor să se familiarizeze cu ansamblul și să-și găsească lotul perfect în acest mediu natural pitoresc. Indiferent dacă ești în căutarea unui refugiu liniștit sau a unei comunități active, eForest îți oferă oportunitatea de a trăi într-un cadru natural de excepție, iar site-ul creat de PlumMedia.ro te ghidează în această călătorie fascinantă.

Tehnologii Folosite
  • HTML, CSS, Bootstrap
  • JavaScript, Jquery
  • PHP, MySQL

Ti-a placut acest proiect?
Spune-ne si despre proiectul tau.

Cere Oferta