Despre noi

despre noi

Plum Media este o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.
Firma noastra ofera solutia completa de comunicare eficienta in mediul online: web design, solutii comert online, dezvoltare web, platforme la comanda, promovare online, optimizare SEO, design grafic (web/print), productie publicitara, inregistrare domenii si gazduire web, pentru a vedea cu ce lucrari ne mandrim te invitam sa accesezi pagina de portofoliu.
Compania noastra se adreseaza in special afacerilor de tip IMM-uri si afacerilor noi care nu au mai avut contact cu mediul online si care au nevoie de o atentie sporita pentru prezenta pe internet.
Inca de la inceput creativitatea, ambitia  si profesionalismul echipei noastre  a inceput sa produca rezultate rapide si de succes astfel ca acum in anul de criza 2013, suntem alaturi de clientii nostri si le oferim solutii reale si accesibile pentru cresterea vanzarilor si atragerea de noi clienti prin intermediul internetului, elemente esentiale in orice afacere si care pot face diferenta intre profit si faliment. 

filozofia noastra

Diferenta fata de concurenta noastra o facem si o vom face prin rezultatele concrete obtinute in toate proiectele realizate, astfel noi propunem clientului solutii care, intr-un interval de timp stabilit in urma unei analize de specialitate, vor duce la obtinerea unor cresteri a vizibilitatii firmei si mai ales a numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.
De asemenea agentia noastra pune foarte mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa astfel relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, relatiile pe care le dezvoltam sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Proiectele, in cele mai multe cazuri sunt administrare de:

Ciprian Hirbu, office@plummedia.ro, +40. 733.982.759
Dumitrescu Stefan, stefan@plummedia.ro

Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile agentiei noastre si rezultatele nu vor intarzia sa apara, te asteptam cu drag la pagina de contact.

echipa Plum Media agentie web design

...tine legatura cu noi si aici

Facebook
/plummediaagency

YouTube
/plummediabucuresti

Blog
Noutati de la PlumMedia

...Promovare pe internet 0733.982.759

Web design-ul nu este o gluma, chiar trimitem informatii utile prin newsletter.

Back To Top
Facebook Twitter Youtube
Agentia de web design Plum Media Agency
Agentie web design si marketing online din Bucuresti, siteuri prezentare, magazine online si promovare pe internet, firma cu peste 8 ani in publicitate Romania
Str. Lacramioarei nr 9, bl 9, sc 3, et 1, ap 34
+40733.982.759
Bucuresti
032081
Romania
office@plummedia.ro
150-2000