Realizare site

Realizarea site-ului incepe de la o discutie. Oferim consultanta gratuita pentru a afla ce obiective aveti, ce va astepati sa obtineti prin site si pentru a va ghida pe caile cele mai bune, cele mai multe dintre ele testate de noi in cazul sutelor de proiecte la care am lucrat pana acum.

Rapid! Colaboratorii nostri sunt deseori surprinsi de cat de repede lucram. Avem o echipa numeroasa si implicata in proiecte 100{15e95fd52b3616ec747817374c05027bb78c15731a34bbec721da788555378cd}. Nu vrem sa ratam nici un deadline. Este foarte important pentru noi sa va realizam site-ul rapid, dar bine, pentru ca dumneavoastra sa aveti rezultate intr-un timp cat mai scurt si sa va recuperati investitia chiar inainte de a plati prima factura.

Afla mai multe despre serviciul Realizare site

Magazine virtuale

Fiecare magazin online de success a parcurs, in mare, aceleasi etape de lansare si promovare pe care le-au parcurs si afaceri precum Amazon sau eBay, insa magazinele online care nu au avut succes au esuat in moduri diferite. Daca vrei sa ai succes cu magazinul tau online va trebui sa investesti timpul si energia pentru a urma etapele corecte de constructie a siteului, de promovare si de te face cunoscut online. Plum Media a asistat deja zeci de magazine online inca de la alegerea si sortarea primelor produse si pana la eficientizarea metodelor de management a vanzarilor.

Vreti un magazin virtual care sa va aduca venit?
Oferim solutii accesibile pentru realizarea si dezvoltarea oricaror tipuri de magazine virtuale. Va vom asista nu numai in conceperea siteului si in alegerea celei mai bune si avantajoase platforme care sa scoata in evidenta produsele si serviciile aditionale, dar vom si crea intreaga strategie de dezvoltare si promovare care va duce la vanzari noi si clienti fideli care va vor recomanda produsele.

Afla mai multe despre serviciul Realizare Magazine Online

Magazine Magento

Magento este cea mai mare platforma Open Source de comert electronic utilizata la nivel mondial de cele mai importante branduri precum Samsung, Ford, Nike, Nestle, Lenovo, Christian Louboutin.
Magento este o platforma de comert electronic completa, flexibila, sigura, prietenoasa cu motoarele de cautare, paginile platformei Magento se indexeaza foarte bine in motoarele de cautare astfel se reduc considerabil costurile de publicitate.

Principalele avantaje pentru utilizarea acestei platforme:

  • Magento este disponibil in doua versiuni diferite: varianta gratuita Community Edition (Open Source) si Enterprise Edition, varianta cu plata;
  • Sistemul de management al continutului este realizat folosind PHP si MySQL, limbaje compatibile cu Linux, astfel nu necesită investitii in licente software;
  • Sistemul de management al continutului este unul foarte complex care ajuta administratorii de magazine sa creeze si sa adauge informatie si functionalitati foarte diversificare si personalizate;
  • Are cele mai performante functionalitati pe care le poate oferi o platforma de comert electronic;

Afla mai multe despre serviciul de implementare magazine Magento

Optimizare google

Optimizare Google sau optimizarea pentru motoarele de cautare inseamna cresterea pozitiei unei pagini web pe motoarele de cautare si cel mai important si la indemana instrument de promovare de care dispuneti. Google, Yahoo si Bing sunt cele mai importante motoare de cautare si locul in care orice utilizator de Internet se va duce pentru a cauta produsele si serviciile de care are nevoie. Pentru ca proiectul dumneavoastra sa fie in primele locuri, sau pe prima pagina de rezultate, trebuie sa investiti in servicii de optimizare Google sau SEO de calitate. In medie, peste 91{15e95fd52b3616ec747817374c05027bb78c15731a34bbec721da788555378cd} din traficul unui site provine din motoare de cautare precum Google, Yahoo, Bing. Asta inseamna ca si majoritatea clientilor dumneavoastra ajung la fel pe site-ul dumneavoastra. Optimizarea pe Google si optimizarea pentru celelalte motoare de cautare reprezinta cea mai eficienta metoda de a atrage trafic de calitate catre un site.

Afla mai multe despre serviciul Optimizare google