Magazine virtuale unice

Realizam magazine virtuale dezvoltate de la 0 sau folosind solutii online Magento, Prestashop, Open Cart, Wordpress

MAGAZINE VIRTUALE CARE COINCID CU NEVOILE TALE

Fiecare magazin online de success a parcurs, in mare, aceleasi etape de lansare si promovare pe care le-au parcurs si afaceri precum Amazon sau eBay, insa magazinele online care nu au avut succes au esuat in moduri diferite.

Daca vrei sa ai succes cu magazinul tau online va trebui sa investesti timpul si energia pentru a urma etapele corecte de constructie a siteului, de promovare si de te face cunoscut online. Plum Media a asistat deja zeci de magazine online inca de la alegerea si sortarea primelor produse si pana la eficientizarea metodelor de management a vanzarilor.

Design unic

Mobil friendly

Securizat 

Vreti un magazin virtual care sa va aduca venit?

Oferim solutii accesibile pentru realizarea si dezvoltarea oricaror tipuri de magazine virtuale. Va vom asista nu numai in conceperea siteului si in alegerea celei mai bune si avantajoase platforme care sa scoata in evidenta produsele si serviciile aditionale, dar vom si crea intreaga strategie de dezvoltare si promovarecare va duce la vanzari noi si clienti fideli care va vor recomanda produsele.

Punem la dispozitie o echipa experimentata si cunostintele acumulate in sutele de teste si campanii de promovare realizate in ultimii ani astfel incat dumneavoastra sa evitati greselile clasice si sa va asigurati ca investitia in magazinul dumneavoastra online va fi recuperata intr-un timp foarte scurt.

Un magazin online inseamna mai mult decat clienti noi. Fiecare client sau vizitator este extrem de valoros deoarece, daca este multumit de experienta de cumparare, daca gaseste ceea ce doreste si poate cumpara usor, rapid si fara probleme, va reveni cu siguranta si va recomanda siteul mai departe. Strategia Plum Media pentru magazine virtuale se concentreaza pe a oferi clientului exact ce are nevoie, pentru a imbunatati experienta de navigare si cumparare si a oferi toate informatiile pe care le cauta clientul.

Echipa noastra analizeaza modul de gandire si comportament al clientilor imbunatatind permanent siteul pentru a obtine rezultate din ce in ce mai bune.Printre metodele folosite de agentia noastra pentru a promova si creste un magazin online se numara optimizarea Google care aduce trafic targetat pe site, combinata cu campanii Google Adwords gandite si aplicate de specialisti certificati Google, campanii de social media creative si eficiente , e-mail marketingdus la un nou nivel si alte metode de promovare online care si-au demonstrat eficienta de-a lungul timpului.

Toate procesele Plum Media se concentreaza spre vanzari si notorietate, singurii indicatori ai succesului cand vine vorba de magazine virtuale.De la produse incepe totul, insa drumul pana la vanzari este unul lung. 

Am trecut prin acest proces de numeroase ori realizand si promovand cu succes magazine virtuale pentru diferite categorii de produse cum ar fi: produse de ingrijire pentru animale (pet shop), cadouri, flori, lenjerie intima, rochii de mireasa, jucarii, produse cosmetice, accesorii decorative si altele. La fiecare magazin online construit am trecut impreuna cu proprietarii prin toate stadiile de promovare si dezvoltare, am discutat si am venit cu idei creative si am crescut prin procente usor de calculat vanzarile si veniturile.

Pentru a vedea proiectele lansate si dezvoltate cu succes in ultimii ani, accesati portofoliul magazine online.Pentru lista de preturi actualizata pentru magazine virtuale puteti consulta pagina pret web design sau cere o cotatie pentru o solutie personalizata.

Vreti sa aflati mai multe despre Plum Media, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@plummedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Portofoliu

Testimoniale