Creare Magazine Online Magento - Agentie Web Design

Ușurință sporită în a atrage clienți noi

Oferă o indexare foarte bună în motoarele de căutare

Platformă securizată, foarte stabilă, care rulează excelent dacă are resursele necesare

De ce Plum Media ?

Pentru că înțelegem unicitatea, potențialul și provocările pe care le oferă Magento. Dintre toate platformele open source de comerț electronic, Magento este, probabil, cea mai populară. Este și motivul pentru care am ales să vorbim despre ea separat. Branduri precum Samsung sau Nike au ales să o folosească, iar printre avantajele care au făcut Magento atât de populară se numără flexibilitatea, siguranța și complexitatea. Dar și faptul că este o platformă completă și favorabilă motoarelor de căutare.

Contact

Despre Magazine Magento

Magento este disponibil în două versiuni diferite: varianta gratuită Community Edition (Open Source), respectiv Enterprise Edition (varianta cu plată). Sistemul de management al conținutului este realizat folosind PHP si MySQL, limbaje compatibile cu Linux.

Astfel, nu e nevoie de investiții în licențe software. De asemenea, sistemul de management al conținutului este unul complex și ajută administratorii de magazine să creeze și să adauge informație și funcționalități personalizate.

Avantaje

Posibilitatea de a crea nivele de acces personalizate pentru fiecare user în parte

Este mobile friendly - funcționalități care îl fac să se adapteze automat pe dispozitive mobile (smartphone și tabletă)

Adăugarea mai multor opțiuni de plată pentru a facilita și încuraja plata online, în funcție de preferințele fiecărui utilizator

Realizare Magazin Magento - Plummedia Web Design

Inca mai stai pe ganduri?

Dați-ne un telefon sau un mail și haideți să vorbim mai pe larg despre aceste avantaje ale Magento

Cere oferta
Testimoniale

Parerea clientilor nostri

Sunt cei mai buni (am lucrat cu mai multe firme si vorbesc din experienta) si ca design efectiv si ca servicii. De asemenea sunt seriosi si poseda multa solicitudine lucru extrem de rar in domeniul asta. Raport calitate/ pret foarte bun.


Sabina Stroescu
Chicbags.ro

Am avut colaborari reusite cu aceasta agentie de web design din Bucuresti, benefice pentru ambele parti. Tineti-o tot asa!


Sebastian Antonio
Pro Intersoft 2010

Pfff...nu stiu...tu cum zici? Nu mai bine asa? ..Sau altfel?.. Off...chiar nu-mi dau seama cum ar trebui...dar acolo cum o sa fie?.." etc. (client Sorina, prea nehotarata). Voi, cu profesionalism, perseverenta, viziune si o rabdare imensa, ati reusit sa-mi aduceti proiectul in forma finala fantastica! Multumesc, aveti toate aprecierile mele!


Sorina
Decor cu flori

Spune-ne despre proiectul tau

Nume*:


Telefon*:


Email*:

Subiect:


Mesaj:

Cod Securitate*: 3004

Verifica codul de securitate

Prin trimitera formularului declari ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate si cu noile reglementari GDPR.