E-mail marketing

E-MAIL MARKETING – CEL MAI PUTERNIC INSTRUMENT DE VANZARE SI FIDELIZARE

Singurul mediu pe care orice utilizator de Internet il verifica zilnic este e-mailul. Iar acest mediu este extrem de propice pentru a creste increderea in ceea ce comunici. Lucrurile cu adevarat importante ajung si raman in Inbox, iar tu ai nenumarate variante de a te folosi de e-mail pentru a tine legatura cu clientii si a iti promova serviciile.
Ce este e-mail marketing?

E-mail marketing presupune crearea unei liste de abonati cu acordul acestora si transmiterea unui newsletter cu informatii relevante si design atractiv.

Cea mai importanta functie a e-mailului este de a tine utilizatorii interesati la curent cu noutatile, promotiile si ofertele tale speciale. Lista de abonati poate sa fie baza ta de date cea mai importanta. Sute de prospecti pot fi transformati astfel in clienti.

Insa e-mail marketingul este o arma cu doua taisuri. Poate aduce rezultate excelente, daca este folosita cum trebuie, dar poate si indeparta clientii daca sunt folosite metode total nepotrivite. Iar noi putem impartasi din experienta noastra si sutele de teste facute pana acum pentru a te ajuta sa vinzi mai mult. Numeroase afaceri de success produc venituri de milioane de euro numai prin e-mail si noi iti vom arata exact care sunt metodele pe care ei le folosesc.

De ce ai nevoie de noi? Plum Media te poate ajuta cu:
email marketing
– Solutii de marketing pentru crearea unei liste de abonati.
– Managementul listei de abonati/clienti.
– Trimiterea mesajelor e-mail prin servere dedicate astfel incat acestea sa ajunga in inbox si sa fie citite.
– Statistici relevante si multe sfaturi utile (impactul avut, rata de deschidere, conversii, etc.)

Dar nu ignoram continutul, de fapt acesta este cel mai important. De aceea te ajutam prin:

• Realizarea continului fiecarui email (text, imagine, linkuri).
• Alegerea si testarea unui subiect de email care sa atraga atentia.
• Realizarea designului grafic pentru newsletter.
• Alegerea tipului de continut necesar.

Cui poti trimite un e-mail?

Este usor sa iti neglijezi clientii actuali si sa te concentrezi pe atragerea clientilor noi. Din fericire procesul de e-mail marketing se poate automatiza pastrand totusi nota personala. Vei descoperi in scurt timp ca este mai profitabila pastrarea clientilor noi si cresterea atasamentului lor fata de brand.

In plus, cei interesati de produsele si serviciile tale iti vor oferi de bunavoie adresa lor de e-mail pentru a primi noutati, oferte si produse inaintea celorlalti.

Combinand puterea e-mail marketingului cu social media si alte instrumente de promovare, poti sa iti cresti baza de clienti in timp record si cu efort minim.

Vrei sa afli ce poate face e-mail marketing pentru afacerea ta?

Contacteaza-ne la office@plummedia.ro si da-ne cateva detalii despre afacerea sau ideea ta.

Vom raspunde prompt cu idei, propuneri si o cotatie de pret.

email marketing