Campanii Google Adwords
pentru rezultate rapide

Realizam campanii Google Adwords cu rezultate rapide pentru companii cu bugete limitate, cat si pentru companii cu bugete mari

Campanii de promovare Google Adwords pentru rezultate rapide.
Fiind cea mai la indemana varianta de promovare eficienta pentru bugete variate, Google Adwords poate sa iti aduca trafic pe site si vanzari chiar din primele ore ale implementarii. In scurt timp stii exact cat trebuie sa investesti pentru a obtine un client nou.

Este printre putinele medii de promovare in care poti incepe sa te faci cunoscut cu aproape orice investitie. 10 RON, 100 RON, 1000 RON. Nu trebuie sa astepti bugetele imense de marketing pentru  a obtine primele rezultate.

Vizbilitate rapida (24h)

Masurabil

Clienti garantati

Vrei sa ai sanse egale cu marii tai competitori? Vrei sa generezi vanzari intr-un mod optim pentru echipa ta?

Google Adwords este o metoda de promovare folosita in aceeasi masura de companii la inceput de drum, cu resurse financiare limitate, cat si de companiile cu bugete mari. Prin Google Adwords, site-ul tau, impreuna cu un mesaj de promovare, apare in primele trei rezultate in cautarea pe Google, cel mai folosit motor de cautare din Romania, pentru cuvintele cheie specifice domeniului tau de activitate. In plus, te poti promova simplu pe cele mai vizitate platfome online si bloguri din Romania si din lume la costuri reduse si poti ajunge la persoane direct interesate de ceea ce oferi.

De ce sa te promovezi prin Google Adwords?

  • Costuri reduse
  • Implementare rapida
  • Rezultate rapide

Google Adwords iti aduce rezultate masurabile in timp foarte scurt si fata de alte metode de promovare online are cateva avantaje evidente:

  • Poti incepe cu sume mici.
  • Poti incepe, suspenda sau opri o campanie oricand.
  • Ai rapoarte detaliate in legatura cu performanta reclamelor.
  • Poti plati doar atunci cand ai vizitatori pe site.
  • Reclama ta ajunge la persoane direct interesate.

De ce sa ne alegi pe noi pentru campania Google Adwords?

Google Adwords este accesibil oricui. Este un instrument ce poate sa aduca rezultate multumitoare cand este administrat de un incepator, dar poate sa aduca rezultate exceptionale cand este administrat de catre un profesionist.

Specialistii Plum Media in Google Adwords au absolvit cursuri de pregatire si sunt certificati de Google pentru a administra campanii complexe. Pentru compania dumneavoastra acest lucru inseamna mai multe vanzari sau potentiali clienti pentru aceeasi investitie.

La Plum Media:

–    Studiem cu atentia compania dumneavoastra, stabilim obiectivele campaniei si ne pliem pe obiectivele de dezvoltare ale companiei.

–    Alegem cele mai importante si eficiente cuvinte cheie.
–    Scriem si testam cele mai creative texte pentru a atrage atentia potentialilor tai clienti.
–    Urmarim rezultatele, administram campania si facem schimbari pentru a genera si mai mult venit.
–    Optimizam campania pentru ca tu sa platesti mai putin.


Investitia in specialistii certificati Google este recuperata rapid, iar randamentul campaniilor poate creste si cu 500 %in doar cateva ore sau zile.

Vreti sa aflati mai multe despre Plum Media, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@plummedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Portofoliu

Testimoniale