TOP motive pentru a face o campanie Google Adwords

Campanie Google Adwords – Optimizare SEM

Am tot anuntat de putin timp cu surle si trambite (tot aici pe blog) ca ne-am marit echipa si suntem pusi pe fapte mari. Vrem sa te ajutam sa-ti promovezi afacerea prin cele mai bune metode, iar o metoda excelenta e promovarea prin campanie Google Adwords (si asta pe langa celelelte servicii pe care noi le prestam in agentia nostra: Design Grafic, Campanii Social Media, E-Mail marketingServicii Copyrwiting si altele… le poti vedea aici, pe site).

Ce este mai exact Adwords?

Adwords este un serviciu Pay Per Click (PPC) oferit de Google care ne permite sa cream, sa gestionam si sa conducem o campanie de publicitate online pentru cel mai mare motor de cautare din lume! PPC-ul este asadar un serviciu, oferit de motoarele de cautare, insa si de alte site-uri de publicitate, unde se plateste numai daca utilizatorul face click pe reclama si astfel se ajunge pe site-ul beneficiarului in timp real.

Pe scurt: cand utilizatorii cauta (sa zicem ca un produs) pe google.ro, anuntul din campania Adwords e afisat fix langa rezultatele de cautare, cat mai lizibil. Astfel, reclama Google AdWords este o modalitate numai buna de a ajunge la acei utilizatori care cauta exact acele servicii sau produse pe care tu le vinzi pe site.

Noi iti dam cateva motive bune ca sa-ti faci o campanie Google Adwords:

– Utilizatorii de internet din tara se informeaza de pe Google inainte de a achizitiona ceva dintr-un magazin online. Asa facem cu totii, nu? Si sa nu uitam ca o campanie Adwords are o acoperire extrem de mare, iar rezultatele vor fi si mai rapide.

– Avand o campanie Adwords, poti stabili o relatie mai durabila cu potentialii clienti veniti pe site. Va mai anuntam ca utilizatorii care ajung pe un site prin campania Adwords, petrec de 2 ori mai mult timp pe site-ul cu pricina si viziteaza de doua ori mai multe pagini pe acel site, comparativ cu alti utilizatori.

– Poti avea mai multi clienti! Daca nu derulezi o campanie de acest gen, utilizatorii se opresc din start la concurenta, pe un site care foloseste Adwords. Iar tu nu vrei sa se intample asa ceva, corect?

– Nu neglijam un aspect important: prin contactul vizual cu anunturile AdWords, notorietatea brandului creste chiar si cu pana la 11% – GRATUIT.

Campania Adwords poate fi configurata pentru a satisface cu exactitate nevoile tale:

*    Cat de mult (sau putin) vei plati pentru fiecare click
*    In ce regiuni geografice va fi afisata reclama (daca o sa fie doar in Bucuresti sau in toata tara. Depinde foarte mult de oferta de livrare.)
*    Cat este bugetul alocat pe zi.
*    Cat o sa dureaze intreaga campanie
*    Ce cuvinte cheie folosim.

Mai retineti ca Google AdWords este cea mai simpla si mai rapida cale de a atrage publicul vizat spre bisiness-ul tau. Lasa pe mana noastra administrarea campaniei.

Deci? Cand incepem prima campanie Adwords? Noi va ajutam cu tot felul de sfaturi utile. Poti cere o cotatie de pret pe e-mail la office@plummedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button