7 modalitati de crestere a traficului pe site

7 modalitati eficiente de crestere a traficului

Cu toti stim ca mai mult trafic pe un site inseamna mai multi potentiali cumparatori, dar in aceste vremuri este foarte important ca traficul unui site sa fie relevant, degeaba avem zeci de mii de vizitatori lunar pe un site daca din acesti vizitori sunt doar 1-2 cumparatori fata daca am avea 1000 de vizitatori lunar si dintre acestia avem 20-30 de cumparatori.
Ce canale ar trebui sa alegi pentru a creste traficul pe site-ul tau ?

Mai jos ai cele mai importante surse pentru a creste traficul pe site-ul tau:

 

1. SEO:

Optimizarea pe motoarele de cautare este cea mai importanta si relevanta metoda de a creste traficul unui site.
Optimizarea seo este o actiune complexa de pozitionare in rezultatele motoarele de cautare, sunt foarte multi algoritmi de care trebuie sa tii cont pentru ca site-ul tau sa fie cat mai sus pozionat in motoarele de cautare: meta date, texte originale, relevanta textelor, linkuri interne, linkuri externe, etc.
Aceasta metoda de a atrage traficul pe un site recomandam sa fie realizata cu o agentie specializata, agentia noastra iti poate oferi serviciul optimizare pe motoarele de cautare astfel te rugam sa accesezi pagina optimizare google.

 

2. Retelele sociale:

Sunt elemente foarte importante de a creste vizibilitatea site-ului si afacerii tale.
Ele se folosesc ca si sursa de PR/ Marketing si in ultima perioada ca si metoda/ avantaj in optimizare seo, motoarele de cautare le dau din ce in ce mai multa importanta.
Retelele sociale nu sunt usor de folosit si daca nu se utilizeaza corespunzator pot sa afecteze foarte mult imaginea firmei tale.
Recomandam comunicarea in principal pe facebook, twitter, LinkedIN, Google Plus, dar nu trebuiesc neglijate si celelalte retele sociale care pot aduce un avantaj seo: technorati.com, slashdot.org, flickr.com, digg.com, reddit.com, delicious.com, stumbleupon.com, pinterest.com.

 

3. Comunicate de Presa: 

Aceasta metoda de marketing este folosita din cele mai vechi timpuri cu efecte foarte bune si in zilele noastre atat pentru a atrage trafic cat si pentru serviciul de optimizare seo. Ca in toate cazurile sunt surse gratuite de a trimite comunicate de presa si surse platite. Recomand primele 5 site-uri de pe www.google.ro pentru acest serviciciu.

 

4. Campanii pe bloguri:  

Blogurile sunt surse foarte bune de a creste traficul pe site-ul tau, aici ma refer la blogurile de calitate si nu cele de duzina.
Blogurile sunt surse foarte bine vazute de motoarele de cautare deoarece isi reactualizeaza foarte des continutul.
Cu ajutorul blogurilor se foarte crea foarte bine o imagine online, blogurile sunt folosite de multe si ca metoda de PR pentru o afacere.
In functie de domeniul de activitate a afacerii tale se aleg bloguri de nisa, ex. Pentru firmele care presteaza servicii de marketing recomand urmatoarele bloguri mariussescu.ro, zoso.ro.

 

5. Articole: 

Este o metoda la indemana si foarte buna de a creste traficul unui site si reprezinta un element foarte important pentru optimizarea unui site pe motoarele de cautare.
Nu uitati ca articolele trebuie sa contina un text original (nu copiat) si trebuie sa fie scris si optimizat seo (titlu, densitate de cuvinte cheie, paragrafe etc).

 

6. Newsletter:

Acest instrument daca este folosit corespunzator creste foarte bine vizibilitatea si elementul de branding al firmei tale.
Acest instrument de comunicare consolideaza relatia brand-client si comunica foarte eficient catre potentialii clienti.
Un newsletter daca este scris intr-un anumit mod el se poate transforma intr-un viral.
Nu faceti spam, trimiteti doar catre persoanele care si-au dat acordul sa primeasca informatii de la dvs.
Faceti un newsletter original, nu copiati textele si nu uitati ca cel mai important element intr-un newsletter este titlul mesajului.
Va recomand sa apelati la agentii specializate de creare, expediere si masurare a campaniilor de newsletter marketing, mai multe detalii despre acest serviciu gasiti aici .

 

7. Video:

Creati materiale originale si nu uitati ca un material video se poate transforma foarte usor intr-un viral.
Cea mai cunoscuta retea de promovare a unui material video din lume este Youtube si in Romania avem cateva retele de promovare a unui material video Trilulilu.ro, AnuntulVideo.ro, 220.ro.

Orice metoda vei folosi pentru a creste traficul site-ului tau nu uita sa fii diferit fata de concurenta ta sis a fii original, motoarele de cautare si vizitatorii apreciaza foarte mult acest lucru si afacerea ta va avea foarte mult de castigat.

O sa revenim cu noi metode pentru a creste traficul pe site-ul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button