Blog

Informatii utile.

Cum sa ai un blog mai atractiv

Mar 29, 2013
Autoritatea blogurilor incepe sa creasca in mediul online, foarte multe persoane prefera sa citeasca informatiile de care au nevoie de pe blog-ul companiei decat sa caute aceiasi informatie pe site.
Detalii...

Google Engage lanseaza un nou concurs special pentru agentii

Nov 9, 2012

Este adevarat ! Google lanseaza o noua competitie la nivel european prin programul special pentru agentii - Google Engage.
Numele concursului este Google Engage Challenge 2012 adresat special agentiilor de publicitate online, concurs ce se va desfasura in perioada 15 noiembrie - 15 decembrie.


Detalii...

Se mai pot realiza strategii de marketing eficiente intr-un mediu online foarte schimbator?

Aug 6, 2012

Trebuie sa recunoastem si sa constientizam ca explozia web din Romania inceputa cu aproape 5-6 ani in urma si-a aruncat rapid in anonimat marea majoritate a site-urilor. Pe internet este foarte simplu sa fii vizibil acolo unde nu ai concurenta, insa este foarte dificil sa fii recunoscut si sa te diferentiezi acolo unde este o concurenta foarte mare.


Detalii...

Agentia de web design Plum Media, o noua abordare, un nou site

Jul 3, 2012

Cu totii stim zicala cizmarului care umbla cu cizmele sparte. Poti fi cel mai bun intr-un domeniu, sau printre cei mai buni, daca nu comunici acest lucru in mod constant, pe toate canalele de marketing online si prin toate metodele care iti stau la dispozitie si pot fi valorificate si masurate, vei ramane singurul care o stie.


De multe ori acelasi lucru se intampla in majoritatea afacerilor si chiar si a agentiilor de web design. Pentru a nu face aceeasi greseala, desi ne-am dedicat aproape tot timpul livrarii de website-uri profesioniste la standarde 2.0 care sa inglobeze ultimele tehnologii si care sa poata fi optimizate, am incercat intotdeauna sa tinem pasul cu tehnologia si in ceea ce priveste "haina" noastra. Avem placerea sa anuntam lansarea unei noi versiuni a site-ului oficial www.plummedia.ro, mai exact a treia versiune de la infiintare.


Detalii...
...tine legatura cu noi si aici

Facebook
/plummediaagency

YouTube
/plummediabucuresti

Blog
Noutati de la PlumMedia

...Promovare pe internet 0733.982.759

Web design-ul nu este o gluma, chiar trimitem informatii utile prin newsletter.

Back To Top
Facebook Twitter Youtube
Agentia de web design Plum Media Agency
Agentie web design si marketing online din Bucuresti, siteuri prezentare, magazine online si promovare pe internet, firma cu peste 8 ani in publicitate Romania
Str. Lacramioarei nr 9, bl 9, sc 3, et 1, ap 34
+40733.982.759
Bucuresti
032081
Romania
office@plummedia.ro
150-2000